Zlomeny "medzikus" medzi skeletom a vnutornou papucou Salomon Falcon CS - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Lyžařské boty Zlomeny "medzikus" medzi skeletom a vnutornou papucou Salomon Falcon CS

Zlomeny "medzikus" medzi skeletom a vnutornou papucou Salomon Falcon CS

25.12.2014 11:06:54 #1 

AlfGordon

Zdravim, ospravedlnujem sa za neodbornu terminologiu, snad pomoze obrazok … http://s18.postimg.org/…_resized.jpg Podarilo sa mi zlomit plastovu podlozku pod papucou na lyziarkach Salomon Falcon CS – sla von v dvoch kusoch. Je nejaka sanca zohnat nahradny kus? Hladanie prinieslo moznosti novych vnutornych vloziek a dalsich komponentov, ale ten cierny plat nikde. Vdaka moc.

Fotky

25.12.2014 11:38:23 #2 

PetrAT muž

Jak to vypadá zespod ?
Přeplátovat by to nešlo ?

25.12.2014 12:08:50 #3 

AlfGordon

Zospodu je to pomerne strukturovane so silnejsou pozdlznou liniou a tensimi stranami, ale ak nezozeniem novy diel, budem to musiet skusit preplatovat. Ten plast ale vyzera dost neodolne pokial ide o pouzitie nejakej chemie (lepidlo). Kazdopadne, dik za tip.

25.12.2014 15:06:54 #4 

PetrAT muž

Nad lepidlem by jsi musel popřemýšlet
Možná nějaká epoxy 2 složka
Samozřejmě podpořené nějakým zesílením (podle možností)
Taky by možná šlo zeppu „natvrdo“ připevnit do skeletu . Např jak měly Nordica Dobermann řešeno EDT

25.12.2014 15:08:22 #5 

˘Ö˘Krab muž

>> #3, AlfGordon, 25. 12. 2014 12:08:50

V Headech jsem podobnou věc řešil vteřinovým lepidlem (a dál nezkoumal), ale tam je na povrchu tohoto plastu/zeppy ještě z výroby nalisovaný textilní plát, kterým i po rozlomení obě části drží u sebe. Na funkci rostlináře ani žádnou jinou to vliv nemá.
Klidně to zkus spojit z boční strany žebrování a navrch přetáhnout samolepící páskou a případně ještě svařit, lyžovat se s tím dá.

To, že jsem nelyžař, se snažím už několik let nepříliš úspěšně maskovat psaním příspěvků. Nepomáhá to.

25.12.2014 16:17:03 #6 

davehaja muž

Co zkusit opravnu autoplastů.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy