Kongres INTERSKI Ushuaia Argentina 2015 - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Technika jízdy Kongres INTERSKI Ushuaia Argentina 2015

Kongres INTERSKI Ushuaia Argentina 2015

03.09.2015 20:41:07 #1 

Tomatáš

Zdravím všechny lyžařské nadšence na portálu SNOW.cz.

V sobotu začíná v Argentinském středisku Cerro Castor mezinárodní kongres INTERSKI, který se poprvé v historii přesunul na jižní polokouli. Jedná se o velmi důležitou akci, která naposledy proběhla před 5 lety v rakouském St.Antonu a kterého se zúčastňují top demonstrátoři a lektoři téměř ze všech „lyžařských“ zemí světa. Českou republiku bude reprezentovat demoteam APUL s doprovodem Michaela Turka na telemarku.

Naším cílem je prezentovat Českou republiku jako moderní, flexibilní lyžařskou zemi, plně srovnatelnou se zahraničními ekvivalenty co se týče obsahu a zaměření vzdělávání instruktorů zimních sportů. Naším záměrem je prokázání toho, že čeští instruktoři zimních sportů jsou z několika důvodů cenným artiklem na světovém trhu v oblasti výuky lyžování a jejich české vzdělání by mělo být uznatelné napříč všemi kontinenty. Budeme prezentovat ČR ve čtyřech různých ukázkách techniky, v průběhu workshopu přímo na sněhu a také ve večerním přednáškovém bloku. (upoutávka v příloze)

Zároveň věříme a doufáme, že přivezeme z INTERSKI mnoho zajímavých postřehů, tipů, nových kontaktů a zkušeností, které vrátíme zpět do českého prostředí v podobě článků ve SNOW či při přípravě nové metodické knihy, která se letos začne připravovat a bude dokončena ve všech úrovních do dvou let.

Pokud Vás dění na kongresu INTERSKI zajímá, rád bych Vás touto cestou pozval na stránky www.apulgoestointerski.cz či na náš facebookový profil apulgoestointerski, kde se budeme snažit zveřejňovat dění na kongresu a nejzajímavější postřehy z každého dne. Zároveň si tam můžete prohlédnout videa z našich příprav.

Předem děkujeme za podporu.

Za INTERSKI demoteam APUL

Tomáš Mical

„ Od počátku svého studia učinil jsem si zásadu, že kdekoli poznám mínění správnější, ihned upustím od svého méně správného a pokorně i radostně přijmu názor zdůvodněný lépe“ JAN HUS
Fotky

03.09.2015 22:27:31 #2 

oblouk

>> #1, Tomatáš, 03. 09. 2015 20:41:07

Trochu jsem vaši přípravu sledoval a myslím, že jste se kvalitně připravovali a že tam nebudete jen pozorovateli a příjemci informací, ale že budete mít tentokrát i co nabídnout (a nemám tím na mysli dokonalou sježděnost týmu – to tam budou jistě daleko lepší). To co tam chcete odprezentovat jako vlastní českej přínos k technice a event. výuce lyžování, mě zajímá zdaleka nejvíc…

Jo – a držím palce…

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

03.09.2015 23:04:48 #3 

Tomatáš

>> #2, oblouk, 03. 09. 2015 22:27:31

Ahoj Honzo,

díky za reakci!Budeme se jistě snažit, udělat naší zemi tu nejlepší reklamu. Myslím si, že nejedeme do Argentiny ohromovat, ale máme jistě co nabídnout, o tom jsem přesvědčený.

Za daných podmínek a času, který jsme jako tým mohli spolu strávit, je naše sjezděnost v pohodě. Díky bohu tam nejedeme soutěžit v soutěži demoteamů, stejně jako žádná jiná země.

Díky za podporu a stay tuned..

T.

„ Od počátku svého studia učinil jsem si zásadu, že kdekoli poznám mínění správnější, ihned upustím od svého méně správného a pokorně i radostně přijmu názor zdůvodněný lépe“ JAN HUS

12.05.2016 16:11:45 #4 

Marek Korda

Teď jsem zrovna na webu narazil na článek http://www.acsi.cz/…zprava/t-50/ kde ACSI varuje před APUL. No nechci se do toho montovat ale kdyš jim ty známky dáte tak máte klid :-)

13.05.2016 09:25:20 #5 

Radek Holub - SNOW muž

>> #4, Marek Korda, 12. 05. 2016 16:11:45

Každopádně by se slušelo uvést i reakci APUL: http://www.apul.cz/…a-webu-acsi/

Nejde jen o bouři ve skleničce vody?

Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy