cross...max...tiger?
04.01.2010 11:42:06 #1
ahoj, jsem malinko bezradna s vyberem lyzi.. v prosinci jsem po nekolika (deseti) letech rozhodla znovu vzit na nohy lyze… ale nez zainvestuju,chtela jsem to vyzkouset alespon jeden den z prodlouzeneho vikendu na klinovci, co kdyby nahodou mi to nevyhovovalo. pujcili mi crossmaxy rv.snad 2004 .. no a misto jednoho dne to byly dny vsechny,prkno zustalo pekne v rakvi :o))) no, plne rozhodnuta jsem byla pro salomon crossmax w12 … potom mi v jednom podniku nabidli za slusnou cenu volkl crosstiger, nebo pro pohodovy svezeni scott aztec (ale to nejspis neprojde), nebo crossmax v10 … mate nekdo zkusenosti s temito lyzemi? popripade jeste dalsi typ? nevim,jestli je stihnu vsechny ozkouset (hlavne netusim kde :o) … jinak 169cm,70 kg,stredni obcas nejaky ten kratsi oblouk, rychlejsi… diky vsem a omlouvam se za slohovou praci :o)
04.01.2010 21:30:28 #3
>> #1, anqelito, 04. 01. 2010 11:42:06
potvrzuji Crosstiger je tvrdší než Crossmax, takže určitě je ta Salomona víc na pohodu, hlavně nedej na prodavače a nekup si příliš krátké. Ještě počítej s tím že při zhruba stejné délce jsou Crossmaxy delší, myslím to tak že když tyto dvě lyže dáš vedle sebe tak tě to trochu překvapí.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.