Rada - nehoda na lyžích v Rakousku - příspěvky uživatele moguai
Ahoj, to tomu už bylo 5 let co se jsem referoval o mojí nehodě v Rakousku. Pár detailů a poučení.
- Nehoda se stala 22.12.2015
- v tu dobu jsem měl celkem pojištění za cca 160.000 € – celkem 3 poj…
Martine, nevím co jsi mi chtěl dávat „na nečisto“, mám s tím takové problémy, že nepotřebuju kvízové dotazy. Je zcela jasné, že i z pohledu FIS a vysvětlení soudu, jsem nemohl porušit pravidlo o tom k…
Martine47, při střetu téměř tváří tvář, ale já byl více pod ní. Obrázek, který jsem tam z toho místa dal asi klame příliš v tom, že její dráha byla více kolmá na mojí. Kdybych jel ze shora, jak uvádíš…
Mam pojisteni pravni ochrany,ale udelal jsem si ho az po novem roce.ale snad by to melo kryt. Pravnika jsme sehnali i primo z Zell am See kde je ten soud. S pojistovnou to resim. Uvidim,co mi doporuci…
Cesta k restauraci to uplne nebyla. Z tohoto pohledu vjela defakto do protismeru prave sjezdovky. Kazdopadne,kazdy rozumny clovek nezatoci tak,kde vidi lyzare
Obvinil me rakousky stat z duvodu nedbaleho zavineni ublizeni na zdravi. To totiz neni jen o lyzovani,to se ti muze uplne ve vsem. Jsem v situaci,kde nemam moc na vyber, rikovat a pokracovat ve vysetr…
Pokusim se na vse odpovedet. Cedule o krizeni tam neni. Je to vsude oznaceno jako slow zona. Buduli se bavit o moji poloze vuci vrstevnici,pak ta zenska pravdepodobne byla nademnou. Kdyz rekla,ze me v…
Honzo,to je vyplaceni z pokracovani v trestnim rizeni. Kdyz se nebuu branit nebo je neuhradim muzu skoncit jako viny,tedy odsouzeny z cehoz plynou obrovske problemy.mimo jine,pojistovny v pripade,ze j…
Tak jsem dnes dostal vyjadreni o me vine a tudiz zahajeni trestneho rizeni. Mam moznost se vykoupit za 550Eur. Dopis prisel v puvodni nemecke verzi kde stoji,ze jsem obvineny kvuli nedbalosti,protoze…
Ahoj, ještě se mi podařilo najít na jutubku video (https://www.youtube.com/watch?…), kde je přesně to místo střetu, viz. obrázek. Na videu to místo je dobře patrné dle obrázku. Ano, neříká…
Ano, je pravda, že moje rychlost měla být přiměřenější, ale to je otázka, jel jsem přiměřeně. Ta bariéra ovlivnila významně přehled o situaci. Co je mi podivné, paní na ošetřovně, kde jsem s ní byl, m…
Ještě jedna věc, do přílohy dám obrázek o mé výpovědi. Paní, se kterou jsem se srazil je na obrázku vyznačena zelenou šipkou, ale má být modrá. To jenom pro opravu. Moje rychlost byla vyšší oproti ní,…
Zdravím Vás, drobný update. V mezičase mne kontaktovala postižená strana prostřednictvím právníka (po telefonu), že mají proti mě důkazy o mojí kompletní vině. Také už očekávám vyjádření z Rakouska o…
Tak nevím, jakou adresu jsem tam uvedl. Nemám jinou než tuhle: odvy@centrum.cz pošli mi to na tohle, jestli to jde. Rád se dozvím víc.
Jinak díky za článek, taky jsem ho četl. Uvidím, budu referov…
OK, nevšiml jsem si, že jsi psal na mojí soukromou adresu. Moc ji nepoužívám, podívám se tam.
Asi jsem se nevyjádřil jasně, proto to sesumarizuji co jsem udělal:
- dostal jsem vyjádření, že druhá…
Oblouk → promiň, žádnou zprávu jsem nezaznamenal, jsem tu nový, takže to spíš neznám
V tuto chvíli čekám na rozhodnutí z Rakouska. Podal jsem odvolání pro rozhodnutí o vyjmutí odpovědnosti protist…
Ahoj,diky za rady. S pojistovnou to resim,poslal jsem odvolani k zruseni ukonceni vysetrovani te pani,ktera se ucastnila stretnuti. Zacinam hledat pravnika. Pani semnou komunikuje,tak snad bude mit ro…
zdravím Vás. Bohužel jsem se stal i já členem skupiny lidí, kterým se stala nehoda v Rakousku a v cizině vůbec. Moje nehoda spočívala ve srážce s 61 paní, která utrpěla zlomeniny obličejových kostí …