Snowblade - stržený zavit - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Servis lyží a snowboardů Snowblade - stržený zavit

Snowblade - stržený zavit

14.02.2016 17:16:27 #1 

maobst

Dobrý den, na koupil jsem si Snowblady Tecno Pro RTX 180 z Intersportu. Když jsem je jel ozkoušet, tak po prvním sjezdu se urvalo vázání z lyže. Dal jsem je na reklamaci, která proběhla v pořádku. Dostal jsem nové a prý přímo z výroby. Pro jistotu jsem ale chtěl dotáhnout šrouby, které drží vázání na lyži, abych se na nich po minulé zkušenosti cítil bezpečněji. A ještě že jsem tak udělal. Když jsem chtěl vyzkoušet, jestli jsou dotažené, narazil jsem na šroub, který má pravděpodobně stržený závit a nejde dotáhnout na doraz. Tak se chci zeptat, jestli je to vážný a mám je poslat znovu na reklamaci nebo se s tím jezdit dá? Díky.

14.02.2016 18:01:08 #2 

PetrAT muž

Tak především je otázka jestli si to chceš opravit sám
A nebo je lepší řešit reklamaci
To je šroub a nebo vrut ?

14.02.2016 18:22:44 #3 

maobst

Je to šroub. Bohužel nevim, jestli by mně reklamaci uznali („No ale ten závit jste mohl strhnout vy, když jste si to utahoval.“). Tak jsem tam strčil kousek párátka a znovu zašrouboval. Už se ani nehne, tak uvidím.

14.02.2016 19:20:46 #4 

BigBang muž

Tak jim ale nesmíš říct, že jsi to dotahoval, ale mohl jsi povolit ještě ty zbylý a přinýst jim to, že je uvolněný vázání. Lhát se nemá, ale jiný řešení mě nenapadá, protože když řekneš pravdu, tak by to mohli spláchnout, že jsi ten závit strhnul sám…

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy