Domů Diskuze Články Tajné tipy Alp (6): Werfenweng - kouzelník v cestě do Ski amadé [článek]

Tajné tipy Alp (6): Werfenweng - kouzelník v cestě do Ski amadé [článek]

06.03.2016 19:32:30 #1 

Ondřej Novák - SNOW muž

O tomhle středisku jsem upřímně až do letošního ledna nikdy neslyšel. Přitom možná stačilo být trochu pozorný, zpomalit na dálnici při cestě ze Salzburgu na Kaprun a všímat si trochu více ukazatelů. Právě když jedete na profláknutý Kaprun a po průjezdu dvěma kratšími tunely se vám po pravé straně objeví v noci kouzelně osvětlený hrad Werfen ve stejnojmenném městečku pod dálnicí, přijde odbočka na Werfenweng. Kdo bude pokračovat i přes moje dobře míněné rady na Kaprun, nechť odbočí až na dalším sjezdu na Bischofshofen. Ale v tu dobu už já budu kroutit volantem 10 kilometrů serpentin nahoru do kouzelného Werfenwengu.
Odkaz na článek

20.04.2016 16:41:12 #2 

vovca

Dobrý den, mohu Vám dát tip, který jsem dostal přímo od obyvatelů Innsbrucku, i když ho již asi znáte. Jedná se o středisko Glungezer, které se nachází cca 8km od dálnice asi 5km před Innsbruckem z Kufsteinu. Je to středisko tzv. pro domácí a proto je zde téměř vždy minimální návštěvnost. Převýšení je cca 1300m, starší vybavení, krásný výhled na Innsbruck a sportovnější sjezdovky. S pozdravem Zdenek

20.04.2016 20:21:54 #3 

AntonByckov muž

Dobrý den, mohu dát informace taky. Byl jsem tamto. Středisko (schigebiet) Plose, které se nachází cca 12 km od Brixenu: http://www.plose.org/

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy