Vysoušeč lyžáků Nordica
12.02.2010 11:18:33 #2
Existují 2 hlavní typy vysoušečů.
- vydávají jen teplo (např. Teplo-uš a další)
- vysoušeče ženou do bot teplý vzduch (např. Therm-ic, Hotronic)
Ten druhý typ je dle osobních zkušeností podstatně účinnější, ale
je větší a trochu to hučí. Pokud se málo potíš, mohla by stačit
i varianta 1. Ale osobně bych ti doporučil variantu 2, protože tu vlhkost
je potřeba prostě vyhnat a pravděpodobně bude i šetrnější k botičce, protože teplo
se roznáší plošně, ne z jednoho bodu, a proudící vzduch zvenku dovnitř
vyžene vlhkost výrazně rychleji.
Mex
12.02.2010 22:06:48 #4
>> #2, mexicano, 12. 02. 2010 11:18:33 Je to jak píšeš. Mám oba, ale v podstatě používám jen Thermic (zahraniční obdoba teploušů). Hlavním důvodem je skladnnost a ani při jarním lyžování, kdy se člověk hodně potí a mokrý snih s eobčas do boty dostane, se mi nestalo, že by nevysušily. I.
17.02.2010 07:14:40 #8
Přesně vzato existuje
- vyhřívač obuvi = topné tělísko produkující (sálavé) teplo. Jeho primárním cílem je obuv ohřát.
- vysoušeč obuvi = zařízení, které do obuvi žene suchý vzduch a současně umožňuje cirkulaci. Jeho primárním cílem je obuv vysušit.
Jak je vidět, cíl a tudíž i princip obou je odlišný. Nepříliš vlhkou botu dostatečné teplo (z vyhřívače, ale i z jiného zdroje, např. radiátoru, akumulaček, konvektoru apod.) také vysuší, a podobně ji asi i vysoušeč mírně zahřeje. Ale je dobré tyto dva principy/cíle/přístroje odlišovat a přehnaně neočekávat od jednoho splnění úkolů druhého.
Při vkládání silnějšího vyhřívače (teplouš mi přijde dost neškodný) se mi osvědčilo položit pod něj na stélku podložku z plastu, která zabrání přímému kontaktu horkého tělíska s tvarovací stélkou a po níž při vyndavání z boty dobře „klouže“.
Používám už skoro 15 let dneska už jistě nevyráběný (snad prý neplní jakési normy EU) výrobek Isolit Bravo z prodejny Les a Lov, podobný žebrovaným vyhřívačům Termic nebo Hotronic. Zajímala by mě zkušenost s 12V vyhříváním do auta. Kdysi jsem si za babku koupil malý fén na autobaterii a je vhodný spíš pro holčičku k barbíně. Taky cestovní „rychlo“varná konev i podle návodu vaří tak dlouho, že mám obavy o účinnost všeho do autozásuvky. Jestli pak není lepší mít boty v autě v tašce na zemi a zatopit do nohou. Většinou v cíli najdu i zásuvku a po chvíli s fénem je bota přinejmenším pro nástup slušně ohřátá.
14.01.2011 10:37:24 #9
Dostal jsem k vánocům Drywarmer od Sidas s UV světlem. O funkci UV si nedělám iluze (UV-C germicidka by musela být o dost silnější, aby měla smysl a to by zase bylo nebezpečné), ale topí slušně (odhadem 40–50 stupňů). Vnitřní botičky suším vyndané ze skeletu. Vysušení trvá pár hodin, ale když to tam šoupnu po lyžovačce, tak je sucho než jdu spát.
23.02.2012 22:32:44 #12
Dlouhá léta (odhadem 30 let) jsem boty rozdělával po každém ježdění
(cca 25× za sezonu)
Pokud člověk není rapl, tak ničemu neublíží
Až u posledních bot jsem si nechal udělat vložku na míru a nastal problém
s vytažením a hlavně vsunutím vnitřní botičky
Pořídil jsem vysoušeč s ventilátorem od therm-ic
Vysouší skvěle. Ještě kdyby tolik nevrčel ten venťas
Kdybych nešel do těch vložek, tak v klidu budu rozdělávat po každém
ježdění
24.02.2012 14:52:09 #14
>> #1, Ali, 12. 02. 2010 10:18:41
Minimálně používáme klasický Teplo-uš, který není příliš účinný. Na vysušení bot pro 4 lidi proto střídáme foukací vysoušeč Therm-ic ThermicRefresher a můj vyhřívaný vak na boty (ten je i na 12V). Thermic je mnohem rychlejší, ale na vysušení 2 párů přes noc stačí i ten vyhřívaný bag na lyžáky.
03.11.2014 16:30:29 #15
Oživím téma specifickým dotazem. Pro udržení teplých bot co vezu v kufru(sedan) např. 2hod při teplotách pod 0°C je lepší k vyhřátí zařízení typu teplouš nebo mi bude fungovat i http://www.hotronic.cz/index.php?… ?. Váhám nad jeho koupí a vzhledem k tomu že mám v autě i měnič tak by mne zajímala zkušenost jestli je rozdíl výkonu u těchto zařízení mezi 12 a 220V verzí… Předpokládám že mnou uváděné nebo i zmiňovaný Therm-ic ThermicRefresher bere okolní vzduch a tím pádem je otázka o kolik dokáže ohřát nasávaný vzduch kolem nuly????
03.11.2014 18:01:44 #16
>> #15, Kelly01, 03. 11. 2014 16:30:29
A můžeš dát boty do prostoru posádky? Kde se topí
Osobně používám therm-ic, ale jen doma na dosušení
A ten umí foukat dosti teplý vzduch
Pro manželku vozím v autě teplou-še na 12V . Teplouš určitě nedokáže
tolik ohřát botu v celém objemu. Navíc pokud máš tvarovanou vložku a
teplouš leží v botě na jednom místě, tak se umí do vložky lehce
namáčknout , tím že v tom místě vložka vyměkne. Sice to není nic
dramatického, tak spíš jen pro info
03.11.2014 18:24:36 #17
>> #15, Kelly01, 03. 11. 2014 16:30:29
Nikdy jsem neměl žádné vysoušeče – vnitřní botičce neprospívají, řádně ji ani přes noc nevysuší a skelet neohřejí tak aby se následně dobře obouval.
Příprava na sníh začíná vždy večer tím, že vnitřní botičky vyndám a skelety dám k topení aby získaly teplotu cca 40+stC. Ráno vložím vnitřní botičky do skeletů, do botiček dám 3–5dcl plast lahve s čajem cca 40–50stC a celé boty zabalím do teplé bundy, tu do bototašky a bototašku do vytápěné části auta – ZÁSADNĚ. Boty jsou pak i po několika hodinách jízdy vyhřáté na cca 25+stC a relativně snadno se obouvají. Netuším, proč bych to měl dělat jinak…
03.11.2014 18:46:33 #18
Tak to já jsem línější:-(, nic nevytahuji, na horách to vrazím do lyžárny pokud jsou volné vysoušeče, pokud ne beru je na pokoj a k tomu jsem plánoval vzít nějaký vysoušeč.. Rána mám taky jinak8-O.. U nás: vstanu pozdě bo si rád pospím, něco zhltnu na stojáka z ledničky(většinou s dotazem něčeho rozcuchaného kam zas jedu?), beru lyžáky do ruky-lyže mám od večera v autě, a prchám;-). Tzn. celý tvůj druhý odstavec vynechávám.. Nehledě na to že občas pro někoho jedu nebo někdo jede pro mne, z toho důvodu jediné co jsem ochoten dělat je něco vrazit do bot a do zásuvky.. A pokud jsem v zahraničí je to podobné, zhltnu a snažím se být na první lanovce…
03.11.2014 21:57:29 #19
>> #18, Kelly01, 03. 11. 2014 18:46:33
Lyžáky v lyžárně – Lyže v autě – První na lanovce
Už to začíná dávat logiku
Pokud to jen trochu jde, tak boty rozeber a vysuš (rozborka je
nepoškodí)
Lyže do tepla, protože je večer brousíš, mažeš atd …
První na lanovce, okej
.
Ještě jednou si projdi rady Oblouka
03.11.2014 22:38:10 #20
>> #18, Kelly01, 03. 11. 2014 18:46:33
Všechno co popisuješ je samozřejmě velmi mazaný když ti to tvoje
rozcuchaný stvoření opravdu věří, že jedeš lyžovat… (mezi náma –
kam jedeš doopravdy? ).
No je teda fakt, že někdy to tak dělají i ti, kteří jezdí „na
hory“ – ale to jsou vesměs nelyžaři…
03.11.2014 23:21:44 #21
No Obloukovo řešení není špatný, ale třeba na mě dost složitý.Já k naprosté spokojenosti používám vyhřívanou tašku- po lyžování boty lehce oklepu vložím do tašky, na baráku bodnu do zásuvky ráno vytahnu ( boty vyhřátý a dokonale vysušený) hodim do auta udrží teplotu cca hodinu(pokud je třeba víc bodnu do zásuvky v autě) nazouvam pěkně prohřátý…
03.11.2014 23:46:08 #22
>> #21, MPS, 03. 11. 2014 23:21:44
Jasně, výborný, ale pro mne až na druhém pořadí:
- + je to mnohem pohodlnější
- – skoro stejně účinný (až na tu zapařenost botiček když jsou hodně propocený nebo jinak proteklý, protože ta vlhkost holt neodletí a zůstává mezi botičkou a skeletem…)
- – trošku nešetrnější k botičkám
- – taška stojí poněkud zbytečně dost peněz a je to další krám
04.11.2014 08:35:08 #23
No a mně se zdá právě kompromisem varianta: dojdu s vysušenýma
lyžákama(např. Thermicem) do auta, napíchnu opět Thermic a nechám to
běžet než dojedu na sjezdovku… A jsem opravdu línej … A proto jsem se ptal
jestli má někdo zkušenost jestli bude thermic pouštět i v kufru teplo
nebo je lepší na fázi přejezdu vrazit dovnitř nějakej vyhřívač pro
změnu třeba od Sidasu.. Jezdím jen s náhradním oblečením a brýlemi bez
svačin a čajů, ovšem mívám sebou i druhé lyže, boty a tyčky pro
případ nepředvídaného…
04.11.2014 10:39:39 #24
>> #22, oblouk, 03. 11. 2014 23:46:08
(až na tu zapařenost botiček když jsou hodně propocený nebo jinak proteklý, protože ta vlhkost holt neodletí a zůstává mezi botičkou a skeletem…)
Toho jsem se taky bál, k mému překvapení se ale nic takového nekonalo( vždy dokonale vysušeno i mezi botičkou a skeletem) mám to ale vždy zapnutý dostatečně dlouhou dobu cca několik hodin.
Těžkoříct co je k botičkam šetrnějsí jestli ohřívání na cca 40° nebo časté vyndavání.
Mam pocit že jsem za tašku dával cca 100E a poměr výkon/cena mě přijde velmi dobrej( nevim teda co stojí různý teplouši a fukary který ale boty stejně nevysušej( zůstane ona zapařenost) a hlavně zahřátý neudržej po dobu transportu.
Navíc do tašky dávam vše co jsem dřív nosil po kapsach a čí sem byl ověšen (brousek nůž,otvírák na víno, brýle,sluneční brýle ,čepice ,rukavice,přilba), takže pěkně vše v jednom.
04.11.2014 10:42:59 #25
>> #23, Kelly01, 04. 11. 2014 08:35:08
No právě ta taška by splnila veškeré tvé požadavky asi nejlépe.
04.11.2014 11:03:24 #26
>> #23, Kelly01, 04. 11. 2014 08:35:08
Nojo – odpovídal jsem na něco jinyho – promiň.Popisoval jsem jak dosáhnout co nejjednodušší a nejpohodlnější formou co nejdokonalejší použitelnosti lyžařských bot po cestě autem, Ty ses ptal na to, jak použít už existující komerčně motivovanou fičuru k dosažení stavu co nejbližšího tomu mému.
Jinak co se týká lenosti, jsem na tom asi podstatně hůř než ty:
- parkuju cca 15min před zahájením provotu co nejblíž u kasy
- nahoru se dopravuju první sedačkou nebo unašečem
- náhradní oblečení ssebou nevozím, protože dýl jak první dvě hodiny provozu nikdy nelyžuju
- z toho důvodu nevozím svačinu a čaj zpravidla přivezu zpět (po dobu lyžování mi vyhřívá přezouvací boty
- s méně než dvěma či třemi páry lyží střídavě servisovanými a trvale umístěnými v autě ani nevyjíždím
- v té bototašce která se pohodlně nosí na zádech mám trvale ještě přilbu, dvoje brejle, brousek, vosk, korek, dvoje (troje) rukavice, čepici, čelenku, šátek a horkovzdušku (přimazání, prohřátí bot)
Ranní akce postel – auto mi trvá cca 10–15min podle toho jaký druh
vyprázdnění absolvuju .
04.11.2014 11:10:35 #27
>> #26, oblouk, 04. 11. 2014 11:03:24
Tak rychle bych se do auta dostal, jedině kdyby se ranní vyprázdnění
týkalo obsahu mozkovny
nebo peněženky.
Náhradní oblečení s sebou vozím, abych se z propoceného mohl před řízením převléknut do suchého. Striptýz na parkovišti ve větru při teplotách kolem nuly má něco do sebe.
Šněrovací botičky musím vytahovat tak jako tak, jinak bych se neobul, takže tuto část až tak neřeším.
Hle ho, typický příspěvek, který není ani moc k tématu, ani nikomu nepomůže.
P.S. Jak proběhla rekonvalescence a letní příprava?
04.11.2014 12:12:00 #28
>> #27, ˘Ö˘Krab, 04. 11. 2014 11:10:35
Náhradní oblečení nevozím, protože pokud nespím na kopci, jsem v autě na cestě domů maxim.maxim 20min.
„Jak proběhla rekonvalescence a letní příprava?“ – kdo
sleduje můj web, to podstatné ví – není se čím chlubit. Až se vše
nějak ukončí, vznikne, po dohodě s chlapcema ze SNOWe samostatné
pojednání. Velmi stručně: 16.4 srážka na sjezdovce Parsen v Davosu –
vrtulník = zlomeniny:žebra,kompres.zlom.obratel,tříštivá stehenní a
krček, tříštivá holenní i lýtková + Operace (titanalový hřeby,
dráty, tyče všude)= pobyt v Davosu do 2.5. + pak chir.Jbc. + LDN Tanvald +
reahab.lůžková Jbc. + srpen září doma na spinneru a s berlema a
treking.holema + říjen Jánské Lázně a tam 21.10. při chůzi ohnutí a
zlomení titanalových hřebů v krčku=obnova zlomeniny… + 27.10. reoperace
v Jbc. a nyní stále pobyt na chir.Jbc a čeká mě rehab. Jbc a vše znovu.
Píšu v leže, noha mi jezdí v motorový dlaze už na 70st. . Červencový plány na sezonu
jsou v loji, tvořím nový…
Pojednání bude o tom, jak fungujou kamarádi, pojišťovny, policie,
zastupitelské úřady, Svaz lyžařů, právníci, nemocnice, helikoptery,
Bergrettungsdienst atd v Česku a Švýcarsku …
04.11.2014 12:30:06 #29
>> #28, oblouk, 04. 11. 2014 12:12:00
No to je příšerná představa ukončení lyžařského dne. Přeji brzké uzdravení !
Docela by mě (a určitě nejen mě) zajímalo, jak to proběhlo s pojišťovnou a jaké jsi měl pojištění. To co popisuješ, musela být finanční raketa. Možná by to pak spoustě lidem otevřelo oči, když spoléhají na pojištění při platební kartě !!!
Možná by si toto „zdravotní“ téma, zasloužilo samostatné vlákno !
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.