zdokonalovací kurz lyžování (strana: 2)
06.12.2017 13:16:14 #31
>> #29, Harry, 06. 12. 2017 09:41:42
Vies o tom, Ivan, ze Mourinho nikdy nehral spickovy futbal..?
kdo to umí ten to dělá, kdo to neumí ten to učí a kdo to neumí učit
ten radí .
>> #30, snowboarder, 06. 12. 2017 12:52:16
no jo no. Nějak se začít musí . Tady už chybí jen linknout originál, jež na videích
napodobují a sezona se může rozběhnout
06.12.2017 14:33:06 #32
>> #20, ˘Ö˘Krab, 05. 12. 2017 18:17:30
Ta videa už tam nejsou? Loni jsem na ně náhodou narazil a bylo to opravdu tragikomické. Všechni to drtili v branách a komboškách, ale potřebovali by na mírnou modrou a začít úplně od nuly…
06.12.2017 17:34:58 #33
>> #32, VojtěchV, 06. 12. 2017 14:33:06
To by jeden neveril. Ale ked ich to tak bavi,este k tomu pod byvalym repre clenom.Asi to dobre vypada na selfickach.
caute Harry
06.12.2017 22:07:57 #34
„Vies o tom, Ivan, ze Mourinho nikdy nehral spickovy futbal..?“
Proč chodit až k fotbalu? Jeden z nejslavnějších rakouských trenérů (1950s, Sailer a spol.) Rößler byl běžkař, ne sjezdař. Legendární americký Bob Beattie (1960s) byl především fotbalista a jezdil líp na běžkách než na sjezdovkách. Nejúspěšnější trenér Francouzů a možná i historie AL Honoré Bonnet taky nezávodil a nějakou kvalifikaci si dodělával až jako lampasák v okupační zóně v Rakousku.
Záhrobský dělal hokej, a to ne vrcholově, Kostelic házenou.
Známé G. B. Shawovo He who can, does. He who cannot, teaches jsem samozřejmě jako (středo)školák miloval, ale měl jsem v životě štěstí na tolik dobrých učitelů, že jsem ho nikdy nebral jinak než jako nadsazenou sarkastickou ťafku. A to jsem ani nemusel vědět, že do této jedné z Maxims for Revolutionists (která žádnou maximou není, nýbrž pouhým bonmotem, aforismem) Shaw především promítl svou osobní frustraci. Ve školách se trápil, v 15 své institucionalizované vzdělávání ukončil a za ošklivé vzpomínky se osobně pomstil i takto.
Zatímco třeba velebený Coubertin se v anglickém školství zhlédl a spoluinspirovalo ho k modernímu olympismu, oficiálně natřeném ušlechtilostí až k nesnesitelnosti.
Fuj, to jsme zase OT. Sorry. Ale zakládat vlákno „Je ten, kdo učí (i lyžování, i trénuje), blbeček, který to neumí?“ se mi kvůli tomu nechtělo.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.