Lyže Lusti - příspěvky uživatele BigBang
PC71 jsou původní PCT, tedy solidní samotočky. Nicméně musím ocenit, že vůbec někdo vyrábí „slalomky“ i pro velký lidi. PC74/185 budem mnohem lepší volbou pro „střední“ oblouk i bordel.
CWR se sice honosí „rockerem“, ale v reálu jsem ho na testovaném modelu nějak nepostřehl. Lyže mají mnohem menší camber/vzpruh, odhadem tak poloviční, než obyčejná GSa Lusti nebo i jiná „prkýnka“. To …
Malý vzpruh na CWR je podle mě právě kvůli té allmountainovitosti, fuj to je ale slovo. Kdyby byl větší, tak by to pak chtělo víc zrockerovatět špičku, ježit, to je ještě lepší výraz. Tím by se možná …
>> #487, ˘Ö˘Krab, 11. 02. 2016 18:49:25
A povedzte mi, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým měkčí špička?
Nejsem asi zase tak pokročilý, abych do…
Testoval jsem 171 cm a vzpruh měli složené k tomě tak 1 cm (viz můj report z testování na Potůčkách). Proč by se na nich nedalo bruslit? On je rozdíl jestli chceš zatočit, tak pro to musíš něco udělat…
PCT jsou super. Ten vzpruh, marketingově též camber, rozhodně není ke
škodě, nebo spíše na sjezdovce je k užitku Mimochodem – vzpruh kolem
1 cm měly CWR.
Co jsem se bavil s JT, tak ty testované na Potůčkách měli broušení 88/0,75° prý jako z fabriky. Těch 88°bych věřil, ale 0,75° už mi přišlo hodně. Nicméně PCT se mi líbily nejen jízdně, ale i vzhledově…
108km z Duchcova
Udělal jsem si takovej větrací výlet, abych trochu ulehčil hlavě od
učení. Při řízení a lyžování (a jiných fyzických aktivtách) si
krásně orazím.
Opravdu mě překvapila rozdíln…
Tak jsem se 5× vyválel, pokaždý na jiný lyži Podle foto na jejich webu
tam byl Michael a Jan Turkovi a jedna paní. Nevím, ale hned po prvních
lyžích si mě pamatovali
Fronty tak maximálně na 5 …
já to využiju abych si vyčistil hlavu uprostřed zkouškového a snad se
i svezu na tom na čem chci
čím delší, tím lépe bude držet na ledě, v rozbitym, i když tvou „muší“ váhu by měly i ty 160 zvládnout bez problémů :)
BTW: jede někdo v sobotu na testovačku na Potůčky???