Otazníky ze ZOH ??? - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ

Otazníky ze ZOH ???

05.03.2010 16:49:19 #1 

TomáS muž

Chtěl bych se ještě vrátit k OH. Nějak jsme to vyvlažili, řekli jsme Šarko, Kluci bravo a sjeli komentátory. To je všechno. Když jsem závody sledoval mám malé tři otázečky. Jestli někdo máte další, tak se připojte.

1. Jaktože jel Bank druhý kolo GS o tolik pomaleji, přesto že neudělal žádnou chybu. V prvním kole jel 3 metry po boku a stejně to byl super čas. V televizi mluvili o lyžích. Údajně ty první už moc nedržely (proto uklouznul) za to jsou rychlý a ty druhý asi teda držej, ale za to jsou pomalý:-))
  2. Jakto, že Vonnová nevyhrála SG? Opticky byla její jízda skvělá a byla jasná favoritka. Špatně namazali nebo to podcenila a v druhý polovině trochu na jistotu podržela?
  3. Naše Šárina! Její otec tvrdí, že závod jela technikou, kterou se spolu naučili, kdežto celou sezónu se snažila o něco jinýho „novýho“. Tohle by byl oříšek pro naše videoexperty. Tu půl vteřinu na kolo, ale asi nevykoukáte, co?

05.03.2010 18:13:55 #2 

ivan

>> #1, TomáS, 05. 03. 2010 16:49:19

Obávám se, že bych nevykoukal, ale neviděl jsem. Možná jmenovec CzechSkier, ten študuje na lepšího trenéra…

Určité věci nejsou vyspekulovat bez znalosti zákulisí. Nadšenci se na webfórech snaží dešifrovat kdeco, občas přicházejí i se spekulativními „novými technikami“, ale realita je někdy úplně jiná.

Ad 1. nechal bych to na MR a dotaz na Tomáše, resp. Ondru.

Ad 2. nevím, neviděl jsem, vyčtené žádné moudro nemám

Ad 3. Částečně jsem už v jiném vlákni okomentoval, opět se těším na Petra při MR.

Příklad toho, co nelze bez zákulisí vědět: proč ksakru někdo nezbrzdil Trejbala ve slalomu před tím místem, kde tolik lidí vypadlo? Nemají snad vysílačku?

Realita: on žádné průběžné informace z tratě slyšet nechce. Prohlédne a jede podle své hlavy = na krev. Trenér mu to nedokáže vymluvit. (A protože si závodník trenéra platí, děj se jeho vůle, dodávám.)

Tyhle spekulace od televize jsou prostě jen spekulace od tývý, všechno se tam vykoukat nedá. Čímž neomlouvám své limity. Hodně vidět se dá, ale musí se to opravdu umět.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy