Elan waveflex 14
10.03.2010 18:03:16 #1
Protože jsem si tady četl příspěvky, když jsem vybíral lyže tak zkusím napsat něco o těch, co jsem si vybral Elan waveflex 14 model 10/11. teď nový model, Elan ho ještě nemá ani na svých stránkách. Jsem z nich nadšený. Ta lyže krásně drží na hranách, umí dlouhý oblouk a střední oblouk krásně a není to ani příliš náročné. Když chcete dělat krátké oblouky v rychlosti tak se do nich musí hodně šlapat a je to náročné. Má fyzička to dlouho nevydržela. Přeci jenom je tam dvojitý titan. Pokud jedete na mírném svahu tak ty krátké oblouky jsou v pohodě točí to dobře. Hezký je, že můžete přecházet bez problémů z krátkých do delších oblouků a ta lyže se chová přirozeně. Do boulovatého terénu se tedy moc nehodí v boulích točit krátké oblouky to chce fakt sílu. Na druhou stranu si přejedete na ledovku vedle oblouků a ta lyže se tam udrží.
19.03.2010 13:36:49 #4
Já jsem si koupil Waveflex 12 10/11,upřimě řečeno nechápu!!!Lyže prodávám tzn.ročně toho zkouším mraky,tyhle jsem si koupil protože mi o nich básnil jeden zákazník a nekecal.Nádherně pružný,flexibilní,krátkej,dlouhej oblouk,smyk!!!jako na rovnejch lyžích!!!Sjezdovka,vedle sjezdovky ,boule prostě univerzálka jak má bejt.Neskutečně odladěný lyže,dělaj přesně to co chcete a jsou neskutečně poddajný.Měřím 172cm ,vážím 88kg a mám 168cm lyže,ještě používám allmountain koleje Magfire 82 176cm
24.03.2010 22:24:13 #5
Do letošní sezony jsem jezdil klasiky Völkl P11 RSL, výborná slalomka, ale podařilo se mi je lehce přiohnout při jednom drškobití, tak řeším co místo nich. Měřím 182 cm, vážím 98 kg, věk přes 45, v mládí jsem trochu závodně lyžoval. Zkoušel jsem v délkách 168 cm Magfire 10 – slušná all mountainka, trochu líná, na můj vkus, další SL Race – živá slalomka, ale na mě měkká, to už SLX Race – bylo žihadlo , dobře řezala, rychlá, ale v dlouhých obloucích neklidná, nakonec přišla Waveflex 14 – tak to bylo to co jsem hledal, promiňte mi ten výraz, ale to byl „lyžařský orgasmus“, jakýkoliv terén, podklad, oblouk vždy perfektní reakce i po celodenním lyžování žádná velká únava. Z jiných značek jsem prubnul Völkle, Atomicky, Rossignolky, ale u nikoho jsem tak univerzální „práskačky“ nenašel, proto vřele doporučuji vyzkoušet!
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.