SPORTEN - příspěvky uživatele ivan
>> #106, Harry, 08. 12. 2017 16:33:00
*„Preto som ohladom nejakeho lahkeho presadenia sa Sportenu trochu skepticky. Kto robi biznis vie,ze nie je problem v…
>> #102, Navvy, 08. 12. 2017 03:39:31
To už tady ve vláknu bylo vzpomenuto. Přišli na to dávno, Adamec Kneissla posvětil, půl roku se jednalo. Prodávající …
>> #100, mski, 29. 11. 2017 15:49:27
Rádo a nezištně se stalo.
Když se dohodneme, budu ti u toho i svítit.
>> #97, mski, 25. 11. 2017 03:44:17
„Je to pekna makacka na stary kolena se takhle honit po kopci ale jsem spokojen, velmi…“
Neplač, kámo. Mládí má výhodu neopotřebovaného těla. Starší nemusí …
Ad fotky Trnka-boys:
Pěkné. Rovněž s ohledem na to, že nejde o naprogramované dříče, kteří by už roky najížděli brutální objemy branek jako např. Mikaela. A po 8 měsících první lyžování. V mladém …
Ad Sporten a dřevo
I proto jsem v #63 napsal „Přišlo mi poněkud zcestné, aby slušná práce spousty lidí, kteří ji ve Sportenu odváděli a odvádějí, byla na tomto fóru zdevalvována ne zcela šikovným m…
>> #73, Navvy, 12. 11. 2017 23:37:47
Vím. Minimálně až nijak. To není (zase další) pomluva, to kdysi přiznal i exředitel Hudák. V některém z předchozích př…
I když to bude vypadat, že tady umanutě držím při životě téma už ochablé, neodpustím si ještě jeden koment, nakonec od toho snad diskuse jsou.
Netušil jsem, že s potenciálními brand advocates lze…
>> #67, Martin47, 06. 11. 2017 20:40:54
Moudrému (obecně, ne Vítkovi) naznač, méně obdařeného trkni, a pak se děj vůle boží.
Ale co, anonymní strejcové …
>> #65, CzechSkier, 06. 11. 2017 18:41:02
Ano, Ivane, tak nějak i podle mě.
Situace: Česko začleněné do globalizovaného světa a EU v něm, přesněji asi v…
Přišlo mi poněkud zcestné, aby slušná práce spousty lidí, kteří ji ve Sportenu odváděli a odvádějí, byla na tomto fóru zdevalvována ne zcela šikovným marketingovým vystupováním. 31. října jsem přičin…
Zdá se, že diskuse už vyvrcholila a uvadá, zejména když Mr./Ms Sporten dělá mrtvého brouka. A tak ještě jednou věnuju něco svého času.
Většina věcí už zazněla. Postupně se naznačovalo, proč článek…
Jsem a budu otravnej jako, dámy a útlocitníci snad prominou, vosina v prdeli.
Pan Sporten nám tu sděluje, že „Základní posláním reportáže na idnes bylo sdělit, že:
Sporten má konečně silného inv…
Jako nepoučitelný romantik-realista ještě přidám jeden výplod.
„používáme i nový materiál třídy „Nivylen“(adjus¬tovaný ko-polymer POP) na jehož vývoji jsme se ve spolupráci s německým partnerem řad…
Achichouvej, zase jednou v životě mám smůlu. Chtěl jsem k diskusi přidat ještě něco, ale pan/paní Sporten hlásí že „diskuse se stává ze strany některých účastníků arogantně bezobsažnou, nebudeme v ní …
ivan-ski:
Cena: klasické dilema. Když prodáváš levně, zůstáváš pro zákazníka levnej, tedy šunt. Psychlogické působení ceny je mrcha. Pamatuju, jak jsme to kdysi dávno řešili nad už sendvičovkou: ko…
A ještě něco přidám ad moje posty 21, 22 a #24, 25
V kontrastu s „opatrností, strategií malých krůčků” se naopak jeví ona půlroční epizoda boje o Kneissla. Ani tady nerozumím tomu, proč najednou by…
A ještě podruhé.
Plno lidí, kteří se v minulosti dostali k nějaké formě spolupráce se S., vzdychali nad opatrností, strategií malých krůčků, zatímco oni/my si představovali „něco pořádného”. Slovy …
Přidám něco do placu. Jen o sjezdovkách, do běžek a skoček se nemontuju, i když právě tam bývaly Sporteny kvalitativně nejvýš (na Bohemkách se přece i dost závodilo?).
Teze: **Sporten nedávno měl (…
Omlouvám se těm, kdo nemají takové insider-knowhow, takže jim můj post #7 není dostatečně srozumitelný. Jsme holt na webu lyžařském. Můžu případně dodat vysvětlivky.
Zajímavé počtení.
Je to všechno ale tak nějak, dámy prominou, česko-přízemně přizdisráčské. Lyže běžecké, kolečkové, sjezdovky, hole, hadry, kola – slovy klasika “Není to málo, Antone Pavloviči?” …