Pásy GECKO.
06.04.2010 18:42:38 #1
Ahojte, šustiči. Tak vraj by sme sa mali volať podľa navrhovanej terminológie. Po rokoch používanie klasických skialpových pásov (značky CoolTex, Kohla)som asi pod vplyvom skvelo natočeného propagačného videa zblbol, a kúpil „bezlepidlové“ pásy Gecko, tie „držia len pôsobením adhéznych síl“. Na tom videu to vyzeralo ako sen každého skialpinistu – pásy lepia aj zamrznuté, po zašpinení lepiacej strany sa dajú hravo očistiť a znovu perfektne držia. Zneistel som už po vytiahnutí pásov z krabice.Mali byť bezpepidlové – ale keď som dal dolu ochrannú fóliu – tak to na dotyk lepilo. Po nalepení na lyže (čistá,úlpne nová sklznica) a šľapaní asi 3 km (prakticky po rovine)na vlhkom snehu pri teplote + 5 stupňov sa pás odlepil z lyže len vlastnou váhou. Teda pri zdvihnutí lyže pás držal iba na prednom strmeni a zadnom napináku. Po tejto skúsenosti im už ani trochu neverím, na serióznejšiu túru ich určite nevezmem. Pásy dokonca získali aj nejakú cenu – ja ich však zatiaľ hodnotím ako „najlepší ofajč roku“. Máte s nimi niekto skúsenosti – alebo fintu, ako ich prinútiť, aby fungovali ako treba? Možno robím niečo zle.
31.08.2010 21:26:01 #2
>> #1, boso, 06. 04. 2010 18:42:38
Ahoj,
při letním surfování na webu jsem opět mrknul na snow, takže odpovidam
pozdě, ale aspoň tak.
No nemám pro tebe moc dobré zpravy. Naprosto stejné problémy jsem řešil
v uplynulé sezoně s pasy Colltex CT40, což je obdoba tvých pásů
Gecko – lepení na bázi molekulárního lepidla. Jak uvidíš po přečtení
tohoto odkazu , kde jsem celý problém
popsal jsem po počátečním nadšení z první sezony byl nakonec rád, že
jsem narazil na solidního prodejce a teď jsem již majitelem opět klasických
Colltex s normálním lepidlem . molekulární lepidlo byl velký omyl.
05.09.2010 18:54:04 #3
>> #2, HonzaS, 31. 08. 2010 21:26:01
Ahoj, ďakujem za informácie. Bohužiaľ si mi potvrdil názor,ktorý som si o "zázračných " pásoch na základe skúseností počas minulej zimy vytvoril. Tie pásy sú totálny odrb – ale dokáž to predajcovi, alebo výrobcovi.
22.09.2015 14:23:08 #4
Tie pásy sú vynikajúce …ide o to, že ste mali ich prvú generáciu, ktorá bola ozaj nevydarená…teraz ich už budem mať druhú sezónu a nestretol som sa s nejakými chybami, teda okrem bežnéého opootrebovania. Dalsia výhoda je, že som ich vychytal za 60 evri – adamsport.eu/pasy-gecko-s-pevnym-prednym-okom-a-volnou-koncovkou-p-7054.html čo je neskutočná cena.
23.09.2015 15:45:55 #5
>> #4, mati, 22. 09. 2015 14:23:08
Mati, už druhou sezonu se pásy prodávají (nebo prodáváš) na Adamsportu za 60 eur a pořád se neprodaly?
Bohužel Tvůj příspěvek mi opět připadá jako nedůstojná snaha
vytvářet odkazy na vlastní shop. Moderní podoba marketingu
Petr
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.