Pásy GECKO.
06.04.2010 18:42:38 #1
Ahojte, šustiči. Tak vraj by sme sa mali volať podľa navrhovanej terminológie. Po rokoch používanie klasických skialpových pásov (značky CoolTex, Kohla)som asi pod vplyvom skvelo natočeného propagačného videa zblbol, a kúpil „bezlepidlové“ pásy Gecko, tie „držia len pôsobením adhéznych síl“. Na tom videu to vyzeralo ako sen každého skialpinistu – pásy lepia aj zamrznuté, po zašpinení lepiacej strany sa dajú hravo očistiť a znovu perfektne držia. Zneistel som už po vytiahnutí pásov z krabice.Mali byť bezpepidlové – ale keď som dal dolu ochrannú fóliu – tak to na dotyk lepilo. Po nalepení na lyže (čistá,úlpne nová sklznica) a šľapaní asi 3 km (prakticky po rovine)na vlhkom snehu pri teplote + 5 stupňov sa pás odlepil z lyže len vlastnou váhou. Teda pri zdvihnutí lyže pás držal iba na prednom strmeni a zadnom napináku. Po tejto skúsenosti im už ani trochu neverím, na serióznejšiu túru ich určite nevezmem. Pásy dokonca získali aj nejakú cenu – ja ich však zatiaľ hodnotím ako „najlepší ofajč roku“. Máte s nimi niekto skúsenosti – alebo fintu, ako ich prinútiť, aby fungovali ako treba? Možno robím niečo zle.
31.08.2010 21:26:01 #2
>> #1, boso, 06. 04. 2010 18:42:38
Ahoj,
při letním surfování na webu jsem opět mrknul na snow, takže odpovidam
pozdě, ale aspoň tak.
No nemám pro tebe moc dobré zpravy. Naprosto stejné problémy jsem řešil
v uplynulé sezoně s pasy Colltex CT40, což je obdoba tvých pásů
Gecko – lepení na bázi molekulárního lepidla. Jak uvidíš po přečtení
tohoto odkazu , kde jsem celý problém
popsal jsem po počátečním nadšení z první sezony byl nakonec rád, že
jsem narazil na solidního prodejce a teď jsem již majitelem opět klasických
Colltex s normálním lepidlem . molekulární lepidlo byl velký omyl.
05.09.2010 18:54:04 #3
>> #2, HonzaS, 31. 08. 2010 21:26:01
Ahoj, ďakujem za informácie. Bohužiaľ si mi potvrdil názor,ktorý som si o "zázračných " pásoch na základe skúseností počas minulej zimy vytvoril. Tie pásy sú totálny odrb – ale dokáž to predajcovi, alebo výrobcovi.
22.09.2015 14:23:08 #4
Tie pásy sú vynikajúce …ide o to, že ste mali ich prvú generáciu, ktorá bola ozaj nevydarená…teraz ich už budem mať druhú sezónu a nestretol som sa s nejakými chybami, teda okrem bežnéého opootrebovania. Dalsia výhoda je, že som ich vychytal za 60 evri – adamsport.eu/pasy-gecko-s-pevnym-prednym-okom-a-volnou-koncovkou-p-7054.html čo je neskutočná cena.
23.09.2015 15:45:55 #5
>> #4, mati, 22. 09. 2015 14:23:08
Mati, už druhou sezonu se pásy prodávají (nebo prodáváš) na Adamsportu za 60 eur a pořád se neprodaly?
Bohužel Tvůj příspěvek mi opět připadá jako nedůstojná snaha
vytvářet odkazy na vlastní shop. Moderní podoba marketingu ![]()
Petr
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.