HEAD chip system a Kers
15.11.2010 12:03:28 #1
Ahoj lyžníci,možná se na tohle téma už někdy psalo.Myslíte si někdo, že tyhle systémy opravdu fungujou? Já sám mám loňské Supershape a starý vypráskaný odladěný iSL s čipem model 03/04. Až je budu vyhazovat, tak je schválně kuchnu a mrknu se, jak to v lýži vypadá. Třeba to fakt funguje…
15.11.2010 12:55:36 #2
17.11.2010 12:30:31 #3
>> #1, romík, 15. 11. 2010 12:03:28 Supertajne laboratorium fy.Head,vyvinulo tietocipy,pricom zistili,ze dokazu/tie cipy/urychlit jazdu v branach i na volno o 5 az 7 sekund na kolo alebo svah.Len z toho zije Sarka Z.,inak by zametala na chvoste europskeho pohara. Ovsem,sam vidis ze Sarka zacala mat aj pre tuto obrovsku vyhodu problem s vitazstvami/aspon bednou/,lebo neskutocne premakana odpoved fy.Fischer ,t.j.nie diery ako sa nazdavame,ale akumulacne otvory chladneho vzduchu/aby sa lyze a jazdec neprehrievali/,urychluju jazdu o 5,4 az 7,5 sekundy.A to este nechci vediet supertajne finty inych firiem.Poradim vsetkym,kupujme aspon 3 pary kym este su v predajniach.
18.11.2010 11:52:02 #4
>> #2, HonzA_, 15. 11. 2010 12:55:36
Pááni, ono je na těch tišťácích ANT – to je snad anténa!Že by to ovládali z tajnejch laboratoří na dálku? Ale teď vážně. Já mám lyže Head v oblibě, ale tyhle ,,systémy " jsou fakt kravina. Je otázka, jestli nedělaj z lidí jelita, a jestli jim na to někdo naletí. Co se týče děravejch lyží od Fishera (Harry ), tak se stejnou atrakcí v osmdesátých letech vyrukovali u Kastle na DH lyžích. A jezdci na nich dosahovali vyrazně lepších časů – menší odpor vzduchu a lepší chlazení závodníků…ha,ha
18.11.2010 12:38:59 #5
>> #4, romík, 18. 11. 2010 11:52:02
Snad všichni velcí výrobci dělají (nebo mírně řečeno musejí) dělat z lidí jelita. Je to těžkej boj o zákazníka a proto vymejšlejí takovýhle pí.oviny. Každá z velkejch firem měla postupně několik takovejhle chytáků a lamy se chytaj, to si piš…:-) BTW na novým racestocku GS je čip ještě daný, na SG je už pouze nakreslený:-) Z toho plyne, že při větších rychlostech to nefunguje nebo to na tu dálku nestíhají v takový rychlosti ovládat…muhehehe
19.11.2010 12:19:38 #6
Sákra, proč já zakládal nové téma, když se vo tom píše v ,,Oblbovacích fíčurách" (krásné slovo). A že těch fíčur v minulosti bylo! Taky jsem si na jednu vzpoměl. V roce 1985 jsem kupoval světlounce modré, sendvičové (tenkrát byly všechny lyže sendvič…) Elanky RC SL ( jezdil na nich Stenmark), no a ty lýže měly sekané hrany. Odborníci asi vědí. Přiložil bych foto, ale lyže už jsou tak tři roky v kontejneru. Nevím k čemu to sloužilo,obřačky měly hrany normální. Asi se lyže líp kroutila v bránách,nebo co…
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.