Rada ke koupi lyží
17.11.2010 15:42:55 #1
Zdravím, zařadil bych se nejspíš mezi středně zdatné lyžaře, teď se chystám koupit si lyže, ale nevím podle čeho se řídit… Jaký máte názor na značky HEAD a ROSSIGNOL? Moje výška je 182 cm a váha 73 kg… Lyže by měly zapadat do cenové kategorie pod 5000,–
Předem děkuji za odpověď.
17.11.2010 19:00:11 #2
>> #1, light, 17. 11. 2010 15:42:55
Ahoj.
Nechci Tě zklamat, ale u zmíněných firem (a ppod. ani u žádných jiných) v této kategorii NIC nového nekoupíš.
Tím mi odpadá obligátní výslech, jaký oblouk a v jakém sněhu a terénu máš nejraději atp.
Asi jsem Tě nepotěšil. Ale přesto poradit zkusím. Buď se můžeš poptat po něčem jetém (ovšem s velkou opatrností). Nebo dej penízky do prasátka a lyže v této sezóně půjčuj. Můžeš si otestovat plno zajímavých a třeba se do některé „zamiluješ“ a budeš mít po problému, co vybrat.
Btw. Pokud jsi předplatitel SNOW, máš i SNOWCARD a ta ti otevírá spoustu příležitostí ke slevám – m.j. i v půjčovnách a testcenrech až do sta procent. No a příští rok třeba …
Tak se měj.
18.11.2010 09:37:05 #3
Head,Rossignol a dalsi zname firmy vyrabeji v podstate v dane cenove relaci identicke vyrobky, zadny se nijak nelisi v kvalite, bud vybirej podle oka (jaky design se ti libi) nebo podle kvality – drevene jadro, dle tve vahy (pripadny pocet titanalovych vyztuh) atd… a podle typu lyze(slalomka, obracka ,univerzalka). pak ovsem na 5000,– hranici muzes zapomenout. dalsi moznosti je koupit u ceskeho vyrobce Lusti, kde lze nejakou tu tisicovku oproti renomovanym znackam usetrit.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.