Rada ke koupi lyží

17.11.2010 15:42:55 #1 

light

Zdravím, zařadil bych se nejspíš mezi středně zdatné lyžaře, teď se chystám koupit si lyže, ale nevím podle čeho se řídit… Jaký máte názor na značky HEAD a ROSSIGNOL? Moje výška je 182 cm a váha 73 kg… Lyže by měly zapadat do cenové kategorie pod 5000,–

Předem děkuji za odpověď.

17.11.2010 19:00:11 #2 

Martin430

>> #1, light, 17. 11. 2010 15:42:55

Ahoj.

Nechci Tě zklamat, ale u zmíněných firem (a ppod. ani u žádných jiných) v této kategorii NIC nového nekoupíš.

Tím mi odpadá obligátní výslech, jaký oblouk a v jakém sněhu a terénu máš nejraději atp.

Asi jsem Tě nepotěšil. Ale přesto poradit zkusím. Buď se můžeš poptat po něčem jetém (ovšem s velkou opatrností). Nebo dej penízky do prasátka a lyže v této sezóně půjčuj. Můžeš si otestovat plno zajímavých a třeba se do některé „zamiluješ“ a budeš mít po problému, co vybrat.

Btw. Pokud jsi předplatitel SNOW, máš i SNOWCARD a ta ti otevírá spoustu příležitostí ke slevám – m.j. i v půjčovnách a testcenrech až do sta procent. No a příští rok třeba …

Tak se měj.

18.11.2010 09:37:05 #3 

rADEk

Head,Rossignol a dalsi zname firmy vyrabeji v podstate v dane cenove relaci identicke vyrobky, zadny se nijak nelisi v kvalite, bud vybirej podle oka (jaky design se ti libi) nebo podle kvality – drevene jadro, dle tve vahy (pripadny pocet titanalovych vyztuh) atd… a podle typu lyze(slalomka, obracka ,univerzalka). pak ovsem na 5000,– hranici muzes zapomenout. dalsi moznosti je koupit u ceskeho vyrobce Lusti, kde lze nejakou tu tisicovku oproti renomovanym znackam usetrit.

Demokracie je pěkná věc, ale jeden osvícený monarcha by byl pro tuto zemi požehnáním.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy