lyžáky
06.12.2010 23:39:27 #2
Hele Prahu jako nákupní ráj neznám ale správně potřebuješ výběr. Na jednu nohu jednu značku a na druhou ťapku jinou. Podřepuj, potluč podlahu v obchodě a ta která ti méně sedí pryč a jinou značku. Alespoň 3 značky ať máš k dispozici. I tak dvě nohy nejsou tvarově a velikostně naprosto totožné. Jedna strana ti bude vždy sedět lépe. S tím pak musíš snad jen pár dnů na kopci protrpět. Pokud si botička nedá říci, musíš k tzv. „boot fiter“. V Krkonoších určitě takovou službu najdeš. Budeš-li venku, najdi dole pod svahem odborný obchod „SureFoot“. Nabídnou ti řešení vnitřní botičky. Bota bude jen tvoje, žádný půjčování ale pohoda! čau
07.12.2010 19:47:30 #3
Jestli myslíte pánské,tak můžu s jistotou říct že nikde.Předběžně jsem se teď zajímala o nové lyžáky a ani v dámských sportovních modelech není v té velikosti skoro nic a 23,5 vůbec nic.Nejvyšší dámské modely od všech výrobců existují jen v katalogu a v obchodech mají většinou jen rekreační od 25.Tím samozřejmě nemyslím prodejny jako Hervis a podobné, ale specializované prodejny.Taková je situace,bohužel. Těch pár vyzkoušených bačkor jsem zapla v obchodě skoro na poslední přezku a to mám ještě vysoký nárt velikost 38–39.
07.12.2010 21:01:08 #4
>> #1, an, 06. 12. 2010 23:24:46
Jenom potvrzuju evinu zkušenost. Po obejití pár obchodů jsem to vzdal a nakonec objednal plug od Atomic přes ebay z USA, velikost právě 24 (resp. skelet je 24.5). Pokud si troufneš to risknout, tak tam zkus pohledat, snad i sportovní modely by se tam daly najít.
08.12.2010 18:29:00 #6
Po přečtení ivanova článku jsem si vzpomněl na jednu (aspoň pro mě)
nejasnost. Dotaz asi na zkušené a znalé. Nevítě někdo náhodou, podle
čeho se číslují skelety? Proč např. na nohu 30,0 cm dlouhou patří
skelet č. 29? Je na to nějaké pravidlo? Ne, že bych chtěl podle toho
nakupovat, jen je mi to záhadou . Díky. M.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.