Lyziarky Head
26.12.2010 10:43:33 #2
>> #1, remeny, 25. 12. 2010 23:30:58
Mám, dokonce dost čerstvě, co by tě zajímalo?
26.12.2010 10:48:51 #3
Ahoj! Rad by som si ich kupil ale skusenosti ziadne. Doposial som pouzival vylucne znacku Tecnica, konkretne Diablo a triedu Dragon. Uvazujem o kupe Lange RS 120 alebo niektory model od Head(Vector LTD alebo Vector 120). Pripadne by som siahol aj po Salomon X3 10 CS. Uprimne povediac, najviac sa mi pozdavali tie modely od Head ale nemam s tou znackou ziadne skusenosti. Ktory model mas ty!?? Dakujem!
26.12.2010 11:47:19 #5
>> #4, remeny, 26. 12. 2010 10:51:30
Mám Head Raptor. Jedná se o lyžáky typu Tecnica Diablo nebo Nordica Dobermann. Takže žádná hejblátka, jen nastavení cantingu a flexe (pomocí dvou šroubů). Vzhledem ke koncepci se do nich trošku hůř leze ve větším mrazu. Zpracování je na vynikající úrovni (vyrobeno v ČR).
Komfort nemůžu posoudit. Je to individuální věc. Lyžáky mají být funkční při zachování určité míry komfortu.
Head Vector je nová řada, která byla uvedená na trh myslím vloni. Oproti Raptorům jsou širší (103mm), budou mít i komfortnější a více polstrovanou botičku a nové přasky Spineflex.
26.12.2010 12:00:51 #6
Diky Pavlos! Tiez som porovnaval sirku a tych 103 sa mi zdal byt hodne. Doposial som lyzoval vlyziarkach so sirkou 98 mm a v pripade Tecnica Dragon Ultrafit 110 v sirke 100 mm. Bohuzial v prvom pripade to hodne bolelo a druhom pripade sa to postupom dalo vydrzat. Problem je v tom, ze v druhom pripade mi bola lyziarka velmi velka. Dostal som ju ako darcek a to vo velkosti 295 mondo. Ja mam nohu dlhu 281 mm. Zvazujem kupit opat nove lyziarky ale rad by som sa konecne trafil. Pozeral som Lange, Tecnica, Rossignol a Head. Uprimne povediac, pozdavaju sa mi tie Vector, pretoze rad by som mal pokoj na svahu a preto by som obetoval nieco z flexu a prenosu sily. Ale aj tu plati zlate pravidlo: nevyskusane sa rovna nepoznane!!!Ale vsetky tieto modely v zivote nenajdem pokope a to je problem! Dnes si idem vyskusat Tecnica Dragon Ultrafit vo velkosti 285 mondo. Som zvedavy aky bude rozdiel v sirke oproti mojim, ktore maju mondo 295.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.