Domů Diskuze Články Harrachov - aktuální report [článek]

Harrachov - aktuální report [článek]

29.12.2010 19:01:10 #1 

Tomáš Roba - SNOW muž

Ranních –19 stupňů nebylo zrovna motivujících k přípravám na lyžování v jednom z nejznámějších českých středisek, ale azurová obloha tento hendikep srovnávala. Během cesty lanovkou na Čertovu horu se ale nečekaně oteplovalo a nahoře na hoře bylo překvapující „teplo“ kolem 7–8 stupňů pod nulou. Nádherné výhledy na zasněžené vrcholky Krkonoš a na mléčné moře v nížinách jen umocnily krásný zážitek z dokonalého lyžování.
Odkaz na článek

29.12.2010 21:03:28 #2 

SmallBodie muž

Kvuli tomuhle se jezdi lyzovat! Krasa ! I pocet lidi se mi zda na tento den relativne primeren . Předloni jsem mel tu čest(bohužel) si zajezdit v předsilvestrov­skem tydnu na Rokytnici a to co tam bylo neuveritelne. (reseni odprodej permic skoro kazdy den). Včera jsem navstivil Velkej Javor na Šumavě , a tak znechucen jsem dlouho neodjíždel , asi trilion lidi na sjezdovce, samej led, boule. Jeste ze to byla jednodenni navsteva , krome cerne kde moc lidi nebylo a to diky stínu a nesjizdnosti (tolik pádu jen tak clovek nevidi :)) ) opravdu nic moc , v tomhle tydnu uz nikam nikdy škoda penez a nervů…

Prikladam nejake to foto jestli to nekoho zajima. Fotil jsem to vecer kdy uz to spousta lidi vzdala :)

http://img267.imageshack.us/g/hpim9121.jpg/

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy