Bota na míru skialp/FR/sjezd kde v Praze?
04.01.2018 09:10:36 #1
Ahoj, po peripetiích s výběrem boty jsem se rozhodl jít metodou vacuum/memory, 3d … a nechat si botu upravit na míru. Jen bych potřeboval poradit kde v Praze/okolí si vybrat a nechat botu udělat? Nemám preferenci žádné značky.
Požadavky:
- tech. inserty
- kombinace skialp/FR spíše jezdící, ale sem tam bych si rád i něco šlápnul
05.01.2018 09:13:54 #3
>> #2, Lumir, 04. 01. 2018 14:21:22
Díky, tam jsem koukal, ale nemají v nabídce techové boty a jsou spíš do klasického sjezdu. Co mi bylo zatím řečeno, tak skialp/FR bota se nedá moc upravovvat, protože má slabší plasty z důvodu snížení váhy…
Spíš mi šlo o to, jestli má někdo zkušenosti s botami Atomic/Fischer/solomon, které vím, že se dají upravit a vypéct včetně skeletu, ať mají technologii pojmenovanou jakkoliv.
05.01.2018 17:05:21 #4
>> #3, rasch, 05. 01. 2018 09:13:54
Ahoj, u skialpových bot s Tech inserty je problém přesně jak píšeš s tenkým odlehčeným plastem, vypékací materiály jsou těžší – co jsem viděl tak existují tvarovatelné Fischery, ale viděl jsem je v Soldenu :D Nicméně jsem pohledal a jde o model Transalp Vacuum TS Lite (https://www.fischer-ski.cz/…uum-ts-lite/). U prodejců Fischeru s Vacuum station by měly být na objednání k dostání.
Jinak u skialpových bot se zatím musíme držet spíš klasického bootfittingu a vypékací botičky.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.