Atomic Redster x9

05.05.2018 13:50:04 #1 

alfi62

Zdravím.Chcel by som sa tu niekoho spýtať na model Atomic Redster x9,ak ich konkrétne jazdil a má niejakú tu skúsenosť s nimi.Teraz sú optimálne ceny na kupovanie lyži.Mám v pláne poslať moje Atomic Redster GS smer kontajner,keďže v našich podmienkach pomaly nelyžovatelná lyža a kvôli 1 hodine ráno na svahu som nie ochotný brať so sebou 2 páry lyži.Z toho som už vyrástol. A tak iba prach padá na ne.K mojím Ross.ST racing21,by som si vedel predtaviť tieto X9 v dl. 181cm.Len nikoho nepoznám,kto ich vlastní a na odskúšanie už čas vypršal.Budem rád za každý postrech.Hlavne osobný,ak je tu niekto taký.Na nete je toho dosť,ale to nie je ono a stále sa to tam len opakuje.Ak môžem poprosiť iný typ lyže mi nenúkajte.Ďakujem.

13.08.2018 16:19:57 #2 

Karlos 1990

Ahoj,

jezdil jsem je 1× v Itálii Ve Val di Fasse ve velikosti 175cm jelikož 181cm v půjčovně neměli. Z lyže jako takové (vzhled) jsem úplně unešený nebyl, ale co se jízdních vlastností týče tak jsem z ním byl více než mile překvapen. Dokáže v zajet všechny oblouky a na zmrzlém sněhu se jí podle mě líbilo nejvíce. V rozbředlém to nebylo ono ale rozhodně nebyla úplně špatná ale holt šířka pod patou 65,5 mm není do rozbředlého sněhu úplně ideální. Co se vzhedu týče tak já jelikož mám rád zelenou bych zvolil model pro sezonu 18/19 i když jako takový nechápu marketingový tah Atomicu s názvem Redster a zelenou barvou. Úplně upřímně nad nimi uvažuji, ale bohužel je v mém výběru i Stockli GS, Volkl GS UVo a Salomon S-Max Blast(pro novou sezonu) jakmile napadne tak je chci odzkoušet a uvidím. Kdyby tě ještě něco zajímalo tak klidně napiš

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy