[Analyzátor]: Mati24 - č. 1 - příspěvky uživatele atropa33
krab říkal, že to může být i technikou a lyžema. třeba fakt mám tvrdší lyže než dřív a tlačím víc na boty. já to nesleduju, plán byl, to ted sledovat.
už jsi mi to říkal, já vím. Pravda, že byly i jindy ale míň. Já váhám s novým obutím, koupím ještě horší, se znám.
jediný cit právě mám, že mě v botech bolej modřiny na holeních, takže se nic neurychluje, je pauza a po ní nástup nemilosrdně pomalý, jak říkáš. Nakonec se s lyží domluvíme snad.
ergo kladívko zaznělo mockrát, ale působit na něj jen hrubou silou nefunguje. chce to ještě rychlost a přesnost, pak budu slavit.
metafyziku z toho dělat nebudu, to ne. aha, tak dík za odpověd, ta razance, jakoby nadskocit? učej plynule z oblouku do oblouku, to nejde, mně to nejde. klouze to dolu
a taky shodu přísudku s podmětem:hrany vedly.
já školu neznám, jsem samorost schopný zatočit na vnitřní i na vnější, jak to vyjde. To, že lyžování vyžaduje holistický přístup a znalost fyzikálních…
no to je sranda, takže když jedu po jedne lyži pouze, tak jedu vlastně po dvou po vnější i po vnitřní. to je zázrak
BTW. odkud pramení inovace, že vnitřní je omyl a proč? viděla jsem videa na solo …
jistotu mám ve faux pas zjevne. jinak dík, to je vše velmi srozumitelné, ted už to nespletu. zkusim ustát jizdu po vnější, není úplně nasnadě, ale zajímá mě, co bude.
jasný, takže spodní = vnitřní. hurá a ta je tam teda jen do počtu, soustředím se na tu druhou.
ad poloměr 13) bezva, díky všem za hodnotné podněty a osvětu. Radius zůstává ve hře, když mi nechává 40m na vykouzlení něčeho dechberoucího. Taková štreka, to zabloudím. Vše jasné, jen prosím ještě up…
a co přesně znamená ten radius? např. 13, že oblouk má poloměr 6,5m, a souvisí s tím nějak váha,výška? když je někdo větší/menší, jestli to platí pro všechny. dekuji