27.01.2011 19:07:13 #1 

Denebola

Ahoj, včera jsem se vrátila z lyžování v Alpách, a tak jsem si uvědomila, že ty svoje lyže moc neznám :) Mám dámské lyže značky V3Tec Xenia, výšky 150 cm, brali jsme je v jednom sportovním obchodě ve Zlíně. Mám je pár let, ale k lyžování se dostanu jen občas. A tak mě zajímalo, co že je to za výrobce ten V3Tec, na netu jsem od něj našla spoustu výrobků pro zimní sporty, ale žádnou stránku přímo k firmě jsem nenašla. Bylo by možné mě poučit? Jsem na to celkem zvědavá :)

28.01.2011 04:13:32 #2 

Gravedigger

ja bych si tipl, ze V3TEC je jen znacka a veskera vyroba produktu oznacenych touto znackou je zadavana subdodavatelum, nebo dokonce, ze z existujici nabidky anonymnich subdodavatelu jsou vybrany vyrobky, ktere pak nesou znacku V3TEC.

28.01.2011 05:33:45 #3 

ivan

V3Tec je tzv. E-brand (vlastní značka) SPORT2000 International GmbH a SPORT2000 Marketing AG. Kdo (všechno) pro ně příslušné lyže vyrábí, nevím. Ono se to taky mění, něco jsou asi dlouhodobější kontrakty zejména u těch, kdo jsou schopni vyrábět levně, něco třeba i jen jednorázová zakázka („vyrobíte nám pár lyží za 12 euro?“).

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy