Lyžařské haly - Alpincenter Wittenburg vs. Snow dome Bispingen - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Německo Lyžařské haly - Alpincenter Wittenburg vs. Snow dome Bispingen

Lyžařské haly - Alpincenter Wittenburg vs. Snow dome Bispingen

20.06.2019 08:23:51 #1 

TomášL

Zdravím všechny, jedu pracovně do Hamburku a tak bych na cestě zpět, rád zkusil některou z lyžařských hal, které jsou v okolí. Má někdo zkušenosti, popřípadě porovnání výše uvedených, která je lepší? Díky Tomáš.

20.06.2019 10:27:35 #2 

GOSH muž

Ve Wittenburgu jsem byl několikrát buď v červnu nebo v říjnu. Parametry „sjezdovky“ jsou 300 m délka a 100 m převýšení. Nával jsem tam nikdy nezažil, takže člověk v podstatě jezdí pořád dokola, takže lístek na 4 hodiny je možná až moc. Teď jde spíš o to, jaké parametry a ceny má ten Bisingen, kde jsem já ovšem nikdy nebyl.

20.06.2019 17:54:16 #3 

oblouk

>> #1, TomášL, 20. 06. 2019 08:23:51

Lyžování v hale je specifické tím, že poskytuje:

• zážitek, který by si každý nadšený lyžař měl jednou dopřát
  • možnost vylepšovat techniku pro ty kteří chtějí vyhrávat a vloží si za tím účelem trénink v letní hale do plánu přípravy

Pravidelné návštěvy haly za účelem radosti z lyžování si neumím představit. Nemyslím si, že příliš záleží na tom, o kterou halu se jedná.

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy