Dagmara Krzyzynská: jak funguje vývojářský tým Elan [článek] - příspěvky uživatele Filip-SL
Jinak už asi je na čase,abych zde řekl na rovinu,jak to se mnou je a proč i bádám po minulosti Elanu.Jsem již 2.rok jejich ambassador,takže mám Elanky z první ruky.Ve smlouvě,ale nemám napsáno,abych z…
A není tohle problém většiny značek?Já zatím jsem měl 6 lyží(Fischer,Fischer,Atomic,Fischer,Elan,Elan).Nyní mám Fischer a Atomic jsem prodal nedavno(Elan dorazí do několika dnů). Co vím,tak Fischer n…
>> #70, m3, 08. 11. 2019 17:12:46
Tykání mi rozhodně nevadí pouze jsem chtěl být slušný,když mi je 15…
>> #67, m3, 08. 11. 2019 16:47:02
Jo už chápu.Měl jsem model 2018–19,proto přesně nevím,jak se vyráběli p…
No rozpoutal jsem poněkud vášnivou diskuzi.Vaše argumenty(F1,2,3) jsou rozumné a i já už vidím, že jsem měl chybný nazor.Samozdřejmě,že lyže pro Marc.Hirschera nebudou sekány po milionech jako lyže,kt…
>> #16, korsičan, 07. 11. 2019 14:58:30
Pokud vím,tak Elan dělá nadstavbu SLX(world cup)a ty mají myslím i …
>> #15, IIIvan, 07. 11. 2019 14:30:47
Máte pravdu.Souhlasím s Vámi.Několik jednodušších slalomů jsem již je…
Každej může mít jiný názor,každopádně já si myslím a mám i vyzkoušeno,že Elan SLX jsou dobře zpracované lyže.Ano,můžete namítat,že ty lyže nejsou závodní atd…Ale kolik hodin jste na nich najeli?A ří…
Wau!Velmi inspirativní a dobře provedený interwiew.O lyžích od Elanu řady Ripstick jsem už načetl dost,musím ty lyže někdy zkusit. Elan slx jsou suprové lyže,i když jsou názory,že na závodních lyžích…