Nové lyže (kratší,střední) - pomoc s výběrem - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Sjezdové lyže - poradna před nákupem Nové lyže (kratší,střední) - pomoc s výběrem

Nové lyže (kratší,střední) - pomoc s výběrem

09.12.2019 23:14:59 #1 

kure.11

Ahoj sněžní milovníci,

Chtěl bych vás zkušené lyžaře požádat o pomoc při výběru lyží. Dříve jsem velmi aktivně lyžoval , v podstatě v každé volné chvíli co to šlo. Posledních 6 let jsem kvůli zranění nohy nelyžoval. Minulý rok jsem jel na týden do rakouska a zase mě to chytnulo :). Vybavení je za tu dobu samozřejmě hodně out a neodpovídá tomu co bych si představoval. Proto bych chtěl požádat o vaši pomoc při výběru lyží. Mám raděj menší oblouky, určitě se necítím na obřačky a podobně. Spíše jsem se díval po nějakým slalomkách nebo univerzálnějších lyžích s rádiusem kolem 14–16m. Mám 28let, 88kg a 188cm ( hodně osmiček koukám :D ). Můj dotaz se netýká jak konkrétního modelu tak i značky… Jaké značce se vyhnout a kterou preferovat, zda se to dá říct. Většinu času se budu pohybovat na svazích ve Švýcarku, případně Itálie a Rakousku. Takže spíše lyži na upravené sjezdovky , na freeride bych rád pozděj dokoupil lyže přímo. Chtěl bych koupit nějaký starší model ( nejlépe 2018/2019) kolem 12–13tis. Budu rád za vaše případné rady. Díky

10.12.2019 05:38:11 #2 

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy