[Recenze]: Lusti CWR 87 - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Recenze (mini testy) [Recenze]: Lusti CWR 87

[Recenze]: Lusti CWR 87

20.01.2020 20:45:20 #1 

20.01.2020 20:45:20 #2 

Příspěvků: 3363

PetrAT muž

100 kilový chlap na AM 166
To by se už dalo klasifikovat jako pedofílie …

20.01.2020 21:47:23 #3 

Příspěvků: 860

adam 1

>> #2, PetrAT, 20. 01. 2020 20:45:20

Je to zvláštní když si sportovní lyžař 180/100 vezme nejkatší možnou délku .:-( ale asi tuším proč :-| .Je to špatný s tím “lyžováním” v Čechách a na Moravě tiééž 8-O :-( Ps: ty lyže by opravdu měly umět mluvit :-D co vy na to výrobci? ;-)

20.01.2020 21:49:44 #4 

Příspěvků: 1323

Vvladimir muž

Jako 100 kilový chlap napsat jako mínus, že je lyže těžší… Recenze je na nic, naprosto nevhodně zvolené parametry, nemohla tak plnit žádné očekávání ani zadání.

21.01.2020 10:31:17 #5 

Příspěvků: 1268

Pavlos muž

>> #3, adam 1, 20. 01. 2020 21:47:23

Po týdnu na českých horách jsem došel k závěru, že 90% českých lyžařů jsou čistokrevní slalomáři. Mají lyže maximálně 165cm s R do 13 metrů. A to často při parametrech 190cm/110kg.

Výše uvedený názor je jen soukromým subjektivním dojmem autora. Nemusí, ale někdy i může to být pravda.

21.01.2020 10:50:18 #6 

Příspěvků: 59

s.j1 muž

>> #5, Pavlos, 21. 01. 2020 10:31:17

ono se to netýká jenom českých lyžařů vidím to úplně stejně i jindeve světě , divné je že i modely, které se nabízejí jako obřačky nutí lidem v délkách – 10 cm – 15 a to i v půjčovnách. Když se bavím s někým kdo nějak lyžuje o lyžích tak se skoro každý lyží ve výšce postavy bojí a říká, že se nechce zabít. Když zmíním, že se mi dobře lyžuje na lyžích 188 při mé výšce 176 tak nejbvyklejší odpověď je že skoky na lyžích nedělají.

21.01.2020 10:50:53 #7 

Příspěvků: 1880

IIIvan muž

>> #5, Pavlos, 21. 01. 2020 10:31:17

Aspoň sa môžme kochať krásne zavretými SL oblúkmi…alebo sa mi to len zdá a je k videniu len SuperG v rámci 5% najlepších na svahu? :-)

21.01.2020 11:19:48 #8 

Příspěvků: 3363

PetrAT muž

>> #6, s.j1, 21. 01. 2020 10:50:18

Když zmíním, že se mi dobře lyžuje na lyžích 188 při mé výšce 176
Ono to je tak, že Ty lyžuješ
Ale široké masy rekreantů mají pocit „že lyžují“ . A k tomu je nejlíp jim nabídnout výbavu, která jim ten pocit co nejsnadněji nabídne

21.01.2020 11:32:49 #9 

Příspěvků: 59

s.j1 muž

>> #8, PetrAT, 21. 01. 2020 11:19:48

tak to ja mám taky jen pocit, že lyžuju a při každé příležitosti kdy ořu sjezdovku obličejem o tom přesvědčuji i široké okolí, ale to že lidi, kteří lyžují rekreačně na krátkých lyžích nucení lyžema do pohybu který se vzdáleně podobá jizdě v brankách to nemají ze své hlavy je jasné a je tu nějaké spiknutí prodejců/výrobců co je do toho nutí :). A přitom na dlouhé lyži s radiusem nad 20 metrů by si to užili mnohem více.

21.01.2020 17:25:30 #10 

Příspěvků: 2273

TomáS muž

Tyhle recenze jsou snad ještě horší, než reporty ze středisek. 100kg týpek si koupí 166 s rockerem, takže vlastně 155, nejde mu na tom zotočit, ale má potřebu nám to tady otestovat. Ten co v 90km/hod prohejbal Salomony za 7tis byl taky dobrej.

21.01.2020 18:20:12 #11 

Příspěvků: 443

M.art.in muž

>> #5, Pavlos, 21. 01. 2020 10:31:17

A kolik z nich jsi viděl zajet slalomový oblouk? Budu daleko od pravdy když si tipnu O? Mě je to jedno kdo na čem “lyžuje” ale fakt se na sjezdovce často bojím, když tyto “slalomáře” míjím. A nejvíc mě dnes pobavil rozhovor jedněch kolegů na sedačce, když se bavili jestli pojedou modrou, červenou, nebo černou. Asi není těžké odhadnout, které 2 v jejich očích stojí za ho.no páč to tam nejede a ktrerou si dají :-)

Rock 'n' Roll Forever...

21.01.2020 20:17:13 #12 

Příspěvků: 1268

Pavlos muž

>> #11, M.art.in, 21. 01. 2020 18:20:12

Abych nekřivdil, potkal jsem poláka s chráničem brady na helmě a s lízatky na hůlkách a ten fakt uměl. Taky měl fisové Racetigery. Ostatní většinou obřákový oblouk na prudší a mírná vlnovka na placce.

(Já si tam s allmountainy 183cm/17,5m a 83mm pod botou připadal jak ufoun)

Výše uvedený názor je jen soukromým subjektivním dojmem autora. Nemusí, ale někdy i může to být pravda.

22.01.2020 14:09:18 #13 

Příspěvků: 1007

johnycek muž

>> #11, M.art.in, 21. 01. 2020 18:20:12

Já už se tomu nedokážu ani smát. Dělám, že tam nejsem a snažím se o neviditelnost :-)

panta rhei

22.01.2020 14:34:10 #14 

Příspěvků: 443

M.art.in muž

>> #13, johnycek, 22. 01. 2020 14:09:18

Tak to máme podobně. Dnes co čert nechtěl 5m ode mě jeden cca 100kg idiot vlnovkář na “slalomkách” sundal trénujícího závodníka klučinu z Běloruska na červené v Říčkách. O víkendu se jede Skiinterkriterium, tak od včera už najíždějí závodníci. Já v tu dobu také trénoval se svou Ilonkou, kolem ní projel tak 1,5m, vypadalo to, že sundal ji. Klučina lehnul, držel se za nohu, šusař šel taky k zemi, ale díky hmotnosti si to ještě cca 20m sjel po tlamě k lesu. Hned jsem běžel ke klukovi, ale naštěstí to bylo cajk. Byl trochu otřesený, ale noha dobrá. Přijel k tomu jejich trenér, nakonec to dobře dopadlo. Já byl ale nasranej fakt festovně, tak když si šusař přišel pro lyže, tak jsem mu řekl své a za rámeček si to rozhodně nedá. Přesně ten typ v hajzlposedu, 100kg 185m, 155tky pěnovky a jízda stylem buď a nebo.

Rock 'n' Roll Forever...

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy