Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: LETOS BUDE LYŽOVÁNÍ LEVNĚJŠÍ

[Diskuze k článku]: LETOS BUDE LYŽOVÁNÍ LEVNĚJŠÍ

29.11.2008 17:16:03 #1 

administrator

První letošní sníh nepotěšil silničáře, zato lyžaři zajásali. O víkendu se poprvé rozjely vleky. Také předpověď počasí přeje zimním radovánkám. A jaké novinky lyžaře na českých sjezdovkách letos čekají? Dobrou zprávou je, že letos poprvé v českých ski areálech klesly ceny skipasů. Většina z lyžařských center navíc poskytuje výrazné slevy mladým lyžařům do 26 let a také studentům, při nákupu permanentky se stačí prokázat studentským průkazem ISIC nebo kartou mládeže ALIVE. Čeští provozovatelé zimních areálů se tak snaží přimět lyžaře, aby neodjížděli do rakouských a italských Alp.

Odkaz na článek

02.12.2008 22:31:41 #2 

administrator

(karel, swilf@azet.sk) mam rad, ked vsade uvadzate fantasticke ceny …ale len do 26 a nad 60. Skuste mi najst aj daku pre 40tnika. Alebo som v najprosuktiv­nejsom veku a musim sa o seba postarat sam???

04.12.2008 18:04:52 #3 

administrator

(tomas, ) myslím, že jsi trefil hřebík na hlavičku. :-) já jsem 30tník a nepočítám s tím, že pro mě někde bude sleva. v mhd jsou taky zlevněné jízdenky jen pro děti a důchodce a pro průměráky nic. :-) ale třeba skipas zdarma je taky pěkná „sleva“.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy