[Recenze]: Line Sir Francis Bacon - Diskuzní fórum o lyžování - SNOW.CZ
Domů Diskuze Recenze (mini testy) [Recenze]: Line Sir Francis Bacon

[Recenze]: Line Sir Francis Bacon

27.04.2020 23:00:50 #1 

27.04.2020 23:00:50 #2 

Příspěvků: 1398

Vvladimir muž

Už jsem skoro všechno za pár let na fóru prolétl. Ale až dnes jsem zabrousil do starších recenzí. Mývale, ty šelmo, ty nejsi mýval, ale tygr.

28.04.2020 08:25:25 #3 

Příspěvků: 752

Myval muž

Ale kdepak tygr. To bych byl kdybych jezdil na nejakych tvrdych nevykrojenych rychlostnich 190cm prasankach. SFB jsou samotocky na kterejch to v hlubokym usmrdla kazdej starec nebo dite. Coz neznamena, ze by me to ohrome nebavilo. Akorat jsem na tom tehdy stal jak debil, zalomit v pase mi evidentne moc neslo.....

Koukam na datum – to ty lyze mam uz 9 let ?? No asi jo, ale zatim neni duvod je menit. Ani nevim poradne cim bych je mohl nahradit.

Nejlepší je TLUSTÁ ( lyže :-)

28.04.2020 10:29:29 #4 

Příspěvků: 303

Nojby

>> #3, Myval, 28. 04. 2020 08:25:25

Ten pocit, když si myslíš, jak ti to šlo v prašanu a pak si přečteš tohle: „SFB jsou samotocky na kterejch to v hlubokym usmrdla kazdej starec“ :-D

Dycky Vist!

28.04.2020 11:18:03 #5 

Příspěvků: 2158

IIIvan muž

>> #3, Myval, 28. 04. 2020 08:25:25

Riadne to klopíš. Sakra, mne včera aj slza vypadla – ukončil som oficiálne túto ski sezónu(voskovaním 4 párov :-)…).

28.04.2020 12:31:37 #6 

Příspěvků: 1398

Vvladimir muž

>> #4, Nojby, 28. 04. 2020 10:29:29

Myval vyniká notnou dávkou skromnosti a je značně sebekritický. Ty fotky jsou super. Když si vezmu, jak to klopí po pár metrech svahu, o 50 m dál by byl jak v Japonsku – v sněžném oblaku.

28.04.2020 12:41:59 #7 

Příspěvků: 752

Myval muž

Jojo Japonsko, tam bych se rad podival. Kamaradi uz tam byli a slibili, ze se teda objetujou a zajedou tam jeste jednou se mnou. Ale ted uz mam taky zaletneno, takze je jasny ze letos to nebude (navic tam pry byla vyjimecne spatna zima, misto prasanu padaly viry).

Odpoledne jdu podruhe k ortopedovi, predbezna diagnoza – meniskus :-( Takze mam do pristi sezony co delat…

Nejlepší je TLUSTÁ ( lyže :-)

28.04.2020 12:58:48 #8 

Příspěvků: 2158

IIIvan muž

>> #7, Myval, 28. 04. 2020 12:41:59

Odpoledne jdu podruhe k ortopedovi, predbezna diagnoza – meniskus

Nie je to z lyžovania na „tlustých ski“ na tvrdom povrchu? :-) Ale vážne, drž sa, nech si čoskoro fit!

28.04.2020 13:07:03 #9 

Příspěvků: 752

Myval muž

>> #8, IIIvan, 28. 04. 2020 12:58:48

Uz jsem si taky poridil jedny uzke GS, ale ty dve dopoledne na nich koleno nejak moc nevylecily.

Nejlepší je TLUSTÁ ( lyže :-)

28.04.2020 13:10:49 #10 

Příspěvků: 2158

IIIvan muž

>> #9, Myval, 28. 04. 2020 13:07:03

To by som sa divil, keby nejaké lyže liečili kolená :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy