[Skipas-zdarma]: Plešivec
31.01.2022 19:26:57 #2
Mé hodnocení a to jak jsem se zklamal na akci skipas 1+1 zdarma ve skiareálu Plešivec. Aktivoval jsem skipas na 30.1.22 a ráno na FB stránce oznámili, že jsou celý den uzavřený sjezdovky kvůli větru. Chápu ,že větru se nedá poručit. Termín jsem si zvolil až toho 30.1. protože až od 21.ledna teprve zprovoznili místo jedné další tři sjezdovky a ono jezdit na jedné 450 m dlouhé nic moc. Jde mi o to, proč ten den nešlo změnit ve skipas-zdarma.cz datum třeba na další den, když nebyl aktivován kód na pokladně a nebylo to zapříčiněno mou chybou. Akce co se týká ceny je výhodná ono zaplatit 850,–Kč na den za osobu nebo jen polovinu je rozdíl. Takže moje zkušenost je velice špatná. Děkuji
12.02.2022 15:53:28 #3
Datum návštěvy střediska lze změnit nejpozději 1 den předem kvůli zamezení zneužití akce, která je určená pouze pro čtenáře SNOW (zneužitím by byl např. prodej kupónů náhodně příchozím návštěvníkům střediska, kteří by si kupón hned aktivovali). Bohužel mohou nastat výjimečné situace, kdy by změna data mohla být oprávněná, ale bohužel nejsme schopni tuto službu zajišťovat – je však možné v takovém případě (uzavření areálu) požádat o uznání „propadlého“ kupónu přímo areál, který může projevit vstřícnost, jelikož odpadá podezření na jakékoliv zneužití. Ze SNOW zdraví Radek H.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.