ELAN Amphibio TEST
07.03.2011 18:30:10 #1
Přátelé diskutuji poprvé, Včera jsem byl na testování lýží zkoušel jsme Sporten Raptor + ELAN Amphibio ve Waflex 12 a ženské Amphibio INSOMNIA Dále pak WaveFlex 82 XTi Lime Fusion
Výsledek Sporteny byli nestabilní průměrné lyže – nekoupil bych si je. Zcela nejlepší se mi paradoxně zdáli Amphibio INSOMNIA délka 158 cm.
Snad je to dáno mým stylem jízdy, krátky oblouk v muldách i na szejdovce. Heslo: otočit se na pětníku. Učil jsem se lyžovat na Lysé hoře – sever, kde byla neupravovaná sjezdovka, takže mám rád neupravované terény. Závěr nové lyže ELAN Amphibio mají tendenci držet nohy u sebe – lyže se nerozjedou, skvěle točí, a je možno s nimi do lesa, mimo svah, do muld atd. Sporten je „na pytel“ jde o nestabilní lyži která se Vám třese pod nohou. Je sice točivá ale stabilita nic moc. Měl jsme raptory délka myslím 160 cm. Pokud bych si na podzím koupil nové lyže pak Amphibo bud onu babskou Insomnii nebo budu uvažovat o širší verzi 82XTi, kterou jsme chtěl původně před zkoužením, zde mám obavu že bude velká tuhost a neotočím se v muldě. Takže ještě uvidíme…
Prosím o další názory na ELAN Amphibio děkuji
DAVE71
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.