Lyže po stopadesáté - nástupkyně po Fischerech
20.02.2022 15:37:09 #1
Ahoj, mám sice tisící podobný dotaz a “problém”, který řeší spousta lidí, ale budu rád i tak, jestli mě někdo dokáže trošku zorientovat a líp nasměrovat k vhodným lyžím pro mé konkrétní využití.
Jezdil jsem posledních šest (?) let na Fischerech RC4 Superior Pro (http://www.snowboard-lyze-shop.cz/…15-2154.html), což pro mě i jako rekreačního lyžaře byla docela fajn volba, vlastně ideální všestranná lyže. Pro mě 190cm/100 kg v délce 175 cm.
Teď pro sebe hledám vhodnou nástupnici a nevím, kam se posunout. Rád bych se zlepšoval, zároveň se s lyží nechci trápit. Trávím dost času načítáním informací, ale zase takový přehled nemám.
Parametrově by to mohly být třeba Rossignol Hero Elite MT TI, pomůže někdo s nějakými vhodnými alternativami? Zvažuju taky, jestli pro mě 175cm už není krátká lyže…
Díky moc za cokoli.
20.02.2022 20:42:56 #3
>> #2, HonzA_, 20. 02. 2022 20:02:38
Honzo díky, ano, ono to tak ve finále dopadne a bude to nejrozumnější, jen vím, že jsou tady stovky lidi s dobrými zkušenostmi, kteří umějí nasměrovat ke konkrétnímu modelu, tak jsem pro nějaké tipy chtěl využít i tento kanál. Fajn večer.
20.02.2022 20:59:16 #4
>> #3, choros, 20. 02. 2022 20:42:56
To je hodně těžké něco takhle vypálit. Nevíme jak jezdíš, kde nejčastěji jezdíš a co bys do budoucna rád (třeba se naučit něco nového atd).
Jestli se, jak píšeš, chceš posunout, čekal bych že třeba sáhneš po něčem podobné délky nebo lehce delším a R17–19 m. A to bys právě měl udělat na nějaké testovačce. Nebo si je půjčit od známého atd.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.