[Skipasomat]: 4=3: čtyřdenní skipas do rakouského NASSFELDu za cenu 3 dnů v termínech: 13.3.–18.4.2022. Platba až na místě!
04.03.2022 10:14:40 #2
Dobrý den,
„nakupuji“ tu poprvé a jsem zmaten. Snažím se získat kupón na 4dny za 3 Nassfeld. Při kliku na koupit nyní sice mohu vyplnit kolik skipasů chci, ale nikde nevidím možnost definovat jaké chci (dítě, junior, dospělý). Také se v textu uvádí, že hradím až na místě a v následujícím odstavci, že kupon s kódem dostanu po uhrazení. Pomůže mi někdo? Děkuji.
Marek
04.03.2022 10:23:23 #3
Dobrý den,
„nakupuji“ tu poprvé a jsem zmaten. Snažím se získat kupón na 4dny za 3 Nassfeld. Při kliku na koupit nyní sice mohu vyplnit kolik skipasů chci, ale nikde nevidím možnost definovat jaké chci (dítě, junior, dospělý). Také se v textu uvádí, že hradím až na místě a v následujícím odstavci, že kupon s kódem dostanu po uhrazení. Pomůže mi někdo? Děkuji.
Marek
07.03.2022 22:01:50 #4
Už jsem tuhle možnost využila několikrát v minulosti. Je to jednoduché: přes Skipasomat jsem si objednala počet voucherů (výhoda je, že se nic nemusí platit dopředu), těsně před odjezdem jsem si je zaktivovala (zadává se tam konkrétní jméno) a až na místě po předložení voucheru jsem platila u pokladny dospělého nebo dítě… Takže při objednání voucherů se nemusí uvádět, jestli to mám pro dítě nebo pro dospělého. Majka
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.