Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: MY SLABŠÍ NEMUSÍME MĚNIT

[Diskuze k článku]: MY SLABŠÍ NEMUSÍME MĚNIT

29.09.2008 10:23:44 #1 

administrator

Jak známo, od minulé sezóny se v závodech SP vyžadoval materiál podle nejnovějších předpisů (omezené výšky nad sněhem, zvětšené šířky lyží a rádiusy u obřaček).

Odkaz na článek

01.10.2008 11:18:16 #2 

administrator

(arsi, ) Súhlasím,že je jednoduchšie vyňať kategóriu Masters,ako komplikovane „vedecky“ prepočítavať a priemerovať vhodné parametre lyží od Masters až po Svetový pohár.Takto ale FIS všetkým dokáže,že pracuje na plné obrátky a nefláka sa:-)Áno,áno,tešíme sa na ďalšie super nápady.

01.10.2008 17:57:26 #3 

administrator

(HOnza, jv5p@e-nisa.cz) No, oddychl jsem si – ale jaksi zklamaně :-)… Loni jsem se na MS v Reiteralm svezl na „širokejch“ obřačkách Atomic. Zpočátku jsem pociťoval nechuť těch lyží nechat se naklopit na hranu – trošku dřina. Ale pak – zázrak – to co nejsem na normálních obřačkách schopen „dotáhnout“ = pořádný naklopení na hranu a položení se do extrémního náklonu, to jsem na těch širokejch dokázal!!! Na úzkejch mám neustále pocit jako by bylo málo prostoru mezi borou a pistou a nějak se toho extrémního náklonu bojím. Na těch širokejch – světe div se (jsou to jen 4mm – tedy na každý straně 2mm), ten strach zmizel a šup – už jsem do toho lehal – daleko odvážnějc a jistě… Takže jsem se na povinnost mít ty široký těšil – a zároveň se hrozil, protože to znamenalo koupit fungl nový lyže za děsný prachy. No – teď teda počkám, ušetřím – což je fajn. Na druhou stranu se do toho holt zase nepoložím :-)… – ty širočiny jsou fakt o znatelnej krok dál – a zrovna pro nás stařečky asi s výhodou :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy