Lange Shadow

29.11.2023 16:00:42 #1 

oblouk muž

Zaujala mě recenze nových – tentokrát si myslím že opravdu nových bot. Část úvodní věty „…bota přidává 26 % výkonu“ mě na štěstí neodradila a přešel jsem ji jen pousmáním. Ovšem to co technik prezentoval -https://youtu­.be/6dIo412KwBg?si=­Wg1p9Ge0aQuZ9u­OV – se zdá být tím, nad čím jsem už léta přemýšlel a co jsem dokonce se špičkovými lyžaři a techniky konzultoval… (pákový efekt, vkládání různých elastomeru pro tvrdý/měkký povrch atd…).

Tomáši – mám o ty boty vážný zájem – přinejmenším vyzkoušet a asi i na závěr své lyžařské existence i si je pořídit. Měl bys k nim přístup? – cca vel.39, flex 110.

Mimochodem, to tě bude zajímat – v letech cca 1975–85 jsem od firmy SanMarco z Montebulugni (fůzovali včetně vývojového týmu pod Lange) dostával závodní boty za „zlepšovák“, který oni několik let na svých botách používali… – na SanMarco jezdili tehdy např. BobasZeman, BojanKrižaj, AngeloPopangelov…

Nikdy nikdo nikoho nenaučil lyžovat - každej se to musí naučit sám. Dá to ale čím dál víc práce - a bolí to.

29.11.2023 16:57:18 #2 

martink

Do Lange jsem se nikdy nevesel, ted ale nabizeji dve sirky (LV a MV) a zaujal me i ten material boticky, resp jeho chovani pri napinani … Auxetic technology. A boticka je u 110, 120, 130 vzdy jina – u 120 a 130 ale vypada dost podobne,

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy