Domů Diskuze Rakousko Nejoblíbenější ledovec - Rakousko

Nejoblíbenější ledovec - Rakousko

12.03.2024 13:54:37 #1 

sai3ro muž

Ahoj. Během dubna, ideálně víkend po velikonocích, bych rád vyrazil se svou polovičkou na 2–3dny na ledovec do Rakouska. Já jsem lyžař a zvládnu vše, ale partnerka jezdí na snb a chci se vyhnout středisku, které by mělo hodně rovinatých pasáží. Já byl na Pitztalu, Soldenu a Stubaji a ona pouze na Stubaji. Na Stubai dodnes vzpomíná, že to bylo asi nejlepší středisko kde kdy byla (za mě Stubai asi taky nejlepší z těch tří kde jsem byl), ale rád bych vyzkoušel klidně i místo kde jsme nebyli ani jeden. Na jaký ledovec do Rakouska jezdíte nejraději Vy a proč? A který ledovec Vás naopak vůbec nenadchl a už byste tam nejeli? Nebráním se jet znovu někam kde jsem už byl. V Soldenu nám moc nevyšlo počasí, takže můj zážitek je silně ovlivněn :) a naopak na Pitztalu a na Stubaji jsme měli úplný kýč počasí, takže jsem byl happy. Super by byly názory od snowboarďáků a nebo od někoho kdo jezdí s někým na snb jako já.

13.03.2024 16:34:23 #2 

plamice žena

Manžel je snb. a nedělal mu problém ani Mölltal nebo Kitz.....Nejvíc se nám líbil Stubai…ale asi bych vybírala pak aktuálně podle počasí a otevřených sjezdovek.....

jsem jen samouk, co miluje lyžování

15.03.2024 09:08:02 #3 

korsičan muž

Za mě Stubai a pak Tux.

v žádném případě s davem, protože pouze leklá ryba plave po proudu ... :-)

15.03.2024 11:31:25 #4 

ZB?

Já mám oblíbené všechny rakouské ledovce…Jen Moltall a Kaprun se zdají maličké ale nepohrdnu žádným kopcem…ani v tuzemsku.Klidne budu například hoblovat Mladé Buky do zblbnutí…

Lyze-to je moje diagnoza...

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy