Tělesná váha 120kg

23.11.2024 18:53:07 #1 

picar1 muž

Dobré ráno všem.Prosim o radu.Mam 120kg jaké lyže si mám koupit.Sice lyžuji 10× v roce ale nerozumím tomu tak odborně.Ja mám 187cm a jsem průměrný lyžař.Ma radši rychlejší tempo.Mám Atomic staré 13let.A chtěl bych to už obměnit.Poradi mi někdo prosím jaký tip lyže popřípadě jakou značku.Budu vám moc vděčný.S pozdravem Dědina Jiří

24.11.2024 00:54:09 #3 

slowthinker

Já lyžím taky nerozumím, napíšu jenom obecné rady:

„Atomic staré 13 let“ je poměrně nedostatečná informace. Pokud bys napsal, o jaké lyže přesně jde a jak se ti s nima jezdí, asi by někdo byl schopen k tomu něco říct.

Lyže bych doporučil před koupí vyzkoušet, pokud možno nejenom ty co nakonec koupíš.

• Běžně tě před koupí nechají na lyžích jezdit na západ od nás; ale i u nás lze takové obchodníky najít:
  • ZB? mi doporučoval jeden takový obchod v Hradci Králové, kde ti nové lyže půjčí na den, jestli chceš najdu ti ho
  • Výrobci lyží organizují svoje předváděčky, to je úplně zadarmo
  • Bob to dělá na Stupavě https://snow.cz/…i-aj-stupava , mám pocit že je to taky zadarmo, něco jako předváděčka ale máš větší výběr než jenom jednoho výrobce.

30.11.2024 18:52:45 #4 

picar1 muž

>> #3, slowthinker, 24. 11. 2024 00:54:09

Zdravím tak jsem dostal doporučeno Head GSR tak uvidíme.Ale děkuji za radu.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy