Nejlepší lyžařský prodejce
25.11.2024 20:48:38 #1
Znáte ho. Je to srdcař, lyžím a všemu kolem nich rozumí. Kdybych si nevěděl rady s nákupem jel bych do TRAPLIC ! Výhodou není jen odborný prodej a servis lyží, ale i možnost dovézt si domů i typický produkt jižní Moravy – flašku nebo demižon vína. BOB (přezdívka zde v diskusi) je nejlepší a nejmilejší lyžař – prodejce jakého jsem kdy poznal. ROBERT ŠMÍDEK – https://www.facebook.com/…16moS7hdjpM/
26.11.2024 20:14:37 #2
Před chvílí mi přišly od Roberta nové lyže. Neuvěřitelné – nikdy jsem snad, ani na závod, neměl tak precizně připravené lyže. Nejen krásně a přesně udělané hrany 88/1, ale Robert, s ohledem na vetchého starce, ještě navíc citlivě ztupil hrany u špiček (ochrana před zaříznutim ostrých lyži). Dokonale vyrovnaná skluznice se zažehleným voskem je samozřejmost…
Robert moc dobře ví, že lyže z fabriky jsou pro fajnšmekra jen polotovar a že je třeba je naformátovat – m.j. připravit pro ulehčení další péče (strhnout bočnice, případně upravit i sklon boků u špiček a u patek). Práce na těch nových lyžích, co pečlivej Robert předvedl, byla nejmíň za dalších tisíc Kč. A tak zbývá poděkovat a připojit heslo: LAMY KAMKOLI – LYŽAŘI DO TRAPLIC !!!
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.