Domů Diskuze Rakousko Menší rodinný areál pro 2. týden v únoru 2027

Menší rodinný areál pro 2. týden v únoru 2027

23.02.2026 10:20:48 #1 

JorgeJay

Zdravím všechny. Před 2 lety jste mi tady poradili lyžovačku na Kreischbergu (4dny), kde jsme letos byli již podruhé. Bylo to perfektní, ale na příští rok bychom chtěli zkusit něco jiného (2 týden v únoru)

Podmínky: Dojezd z Ostravy do max 800km, menší areál, kde není tolik přeplněno, převážně s modrými sjezdovkami bez větších padáků (kabinky nebo sedačky, ne kotvy). Mám 6 letou dcerku, která poprvé byla v Alpách a byla nadšená, hlavně se zázemím (lounge odpočívárna, malý snowpark atd)

Co doporučíte? Já osobně jsem krom Kreischbergu byl v Bad Gasteinu, Hintertuxu, Kaprunu, Kronplatzu, 3 Zinnen (Tre Cime), Schönebenu, Loferu, Isglu, Hinterglemu…všechny střediska jsou spíše pro dospělé lyžaře…

Zaujal mě Wildkogel. Byla by to dobrá volba?

24.02.2026 15:37:24 #2 

jede

Mohu velmi doporučit Sillian. Právě jsme se vrátili, byli jsme 2 děti – 7 a 9 let, plus dva sportovci plus dva senioři a všichni si to moc užili. Velká výhoda -na malé střdisko mnoho upravených sjezdovek a poměrné málo lidí na nich. Dalo se díky tomu i velmi dobře na obřačkách ( master – 23 m).

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy