Šárka Strachová - příspěvky uživatele ivan-ski
Hosi nic ma nezere, len trochu uvadzam tie medialne keci na pravu mieru. Nemam rad ked sa z hovna robi celebrita. Si uvedomte ze Sarka by sa so svojimi tohtorocnymi vysledkami v OSV ani nedostala na o…
Sarka Strachova musi brat rastovy hormon hlavne preto, aby ako vlajkonosicka udrzala zastavu v rukach pocas ceremonialu. To je jej hlavne poslanie, urcite jej vsetci budu drzat palce. V novej kombinez…
Krab, aku prednasku? Ved to video je prednaska. Snad nebude rozpravat o vrstevniciach, spadniciach, angulaciach a podobnych hlupostiach. Toto sa nauc naspamat, vytlac si to ako plagat, nalep na stenu …
Aby som mohol okolo seba sirit aj pozitivnu energiu tak sa vyjadrim k Schiffy. Fakt dobre video. Ma 18 a vyzera, ze o lyzovani by uz mohla prednasat.
Hansi problem je v tom ze porovnavas neporovnatelne. S aktualnym pristupom SZ by podla mna po prvej sezone letela z kadra OSV. Keby bola zranena ako dotycne co spomenul Ivan da sa to tolerovat. Ale ro…
Ked uz sa tu teda uz stavaju pomniky a vzdava respekt. Ak by som sa mal niekomu z tychto „nasich“ koncin poklonit je to prave p.Zahrobsky. Jeho odpovede na mnohe otazky, jasne, strucne bez zbytocneh…