[Diskuze k článku]: SNOW A FREESKIING.CZ NA UKRAJINĚ
14.02.2007 12:58:07 #1
Minulý týden se vrátila skupina freeskierek a freeskierů kolem SNOW a portálu Freeskiing.cz z týdenní akce na Ukrajině. Pod vedením zkušeného průvodce Martina z brněnské cestovní kanceláře Alpina navštívila mimo jiné tři lyžařská centra.
14.02.2007 15:53:40 #2
(Martin, m.pesek@centrum.cz) Chtěl
bych pouze upřesnit, že botu mi nikdo neukradl, ale prach sprostě jsem ji
ztratil po cestě domu z Koliby. Jak se to, ale mohlo stát, si už bohužel
nepamatuju.
14.02.2007 15:54:33 #3
(El Kumátor, kumestrol@freeskiing.cz) zdar vsichni – UK byla proste super.. v archivu tisice fotek a v hlave reporty, ktere snad pujdou cist az po desate – tesim se na psani, cteni a na party…
tedy malciki a devoky, my dajeme si sorokvosem stakancikov!!!!!
14.02.2007 16:13:09 #4
(Petr, ) Já bych tedy řekl, že ti ji ta vodka ukradla. Nejdřív zajistila, abys sis nic nepamatoval, nu i patom…
14.02.2007 20:50:55 #5
(Kačenka, ) Ukrajina byla proste nejlepciiii !!! Uz se tesim na dalsi akce ( sorok vosiem )
15.02.2007 17:18:29 #6
(Mič, ) tak kdy si půjdeme dát nějaké stakančiky taky do drugy nogy ? … abychom si tu Uk co nejdéle uchovali v paměti .)
15.02.2007 19:12:34 #7
(JUDr. Antonín Vosyka, vosyka@advokat.cz) Podáváme stížnost proti tomu, že ve článku „SNOW a Freeskiing.cz na Ukrajině“, publikovaném dne 14.2.2007 na těchto internetových stránkách, nebylo výslovně uvedeno, že se osoba pana SlowThinkera neúčastnila alkoholických orgií pořádaných časopisem Snow na území Ukrajinské republiky, a že pokud se jich účastnila, ukončila svou účast na předmětných orgiích vždy během počátečních fází těchto orgií, a to vždy dříve, než osoba pana SlowThinkera zkonzumovala 2 litry vodky, a to během jedné alkoholové orgie. Pokud během následujících 48 hodin nedojde k nápravě, budeme nuceni podniknout příslušné právní kroky na ochranu dobré pověsti našeho klienta. Současně upozorňujeme, že obdobné právní kroky budou podniknuty, bude-li buď na internetových stránkách časopisu Snow nebo v tištěné verzi časopisu Snow, nebo v obou médiích současně zmíněna pedofilie pana SlowThinkera. S pozdravem JUDr. Antonín Vosyka
15.02.2007 22:44:34 #8
(venca z lesa, winter.vaclav@centrum.cz) Ja ti dam tu botu jsi ztratil pred kolibou vole. Celou cestu dolu jsem te tahl ja s paleckem v naruci byl to seslap meho zivota.
16.02.2007 00:49:50 #9
(Petr Socha, ) Vážený pane doktore, zcela chápu postoj Vašeho klienta a jako autor článku beru zodpovědnost za publikovaná sdělení. Velmi rád bych Vás upozornil, že výslovné nezmínění skoroabstinence Vašeho klienta není motivováno snahou poškodit jeho dobrou pověst, nýbrž že autor článku musí přistupovat k faktům zodpovědně a zveřejňovat jen ověřená tvrzení. Bohužel se nenašel jediný zdroj, který by potvrdil, že Váš klient, vážený pan SlowThinker, se ve svém osobním volnu věnoval abstinenci. Na základě jeho chování pak usuzuji, že tomu tak nebylo, aniž bych chtěl na druhou stranu tvrdit, že tomu tak nebylo ve skutečnosti. Děkuji za pochopení. A už mě neserte!
16.02.2007 12:16:15 #10
(palec, ) jestli se chceme sejit, tak to muzem udelat tak ze mi zavolejte na 608928515 a ja to domluvim. Mateli jiny napad jak na to sem s nim :)¨ HESLO : Užhorod Jo a o nasi vyprave na nahled lavinoveho pole vi taky jen malo kdo
16.02.2007 14:22:28 #11
(Martin, ) Nekecej, že jste mě táhli až na chatu. Tys nemohl mluvit ani
chodit, natožpak někoho táhnout. Možná jste to zkoušeli pár metrů, ale
pak jste mě stejně zahodili do sněhu. Zvířata, nezapomenu! A když jsme u toho
tažení ja jsem tě zase pomocí 4 silnejch chlapíků z UK tlačil
z diskotéky domů na chalupu.
Kdy zmáknem nějakou akci? Já jsem ready.
16.02.2007 15:51:31 #12
(venca z lesa, winter.vaclav@centrum.cz) Ano je pravda ze jsme te tahly jen par metru, ale bylo to horsi nez vyslap na mount everest.Akce by byla dobra pristi tejden co ty na to?Jo a krasne libas voe oe :-}}
06.02.2009 20:33:54 #13
(Vojta Palarčík, Vojtěch.Palarčík) Chtěl jsem se zeptat kdy je nejlepší jet na ukrajinu??díky za odpověď
09.02.2009 13:22:56 #14
(slowthinker, ) Myslím, že je to podobné jako jinde: když je sníh a když je tam hezky.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.