Domů Diskuze Sjezdové lyže - poradna před nákupem Jaké lyže na zdokonalování

Jaké lyže na zdokonalování

31.01.2012 10:32:02 #1 

Bertik19

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jaké lyže by mi nejvíce vyhovovaly, když jsem lyžař typu kratší nebo střední oblouky, střední rychlost(ani pomalá ani rychlá), jízda smykem, ale chtěla bych se naučit jezdit po hraně a stále se zdokonalovat. Jezdím po opravených sjezdovkách.Moje výška je 165 cm a váha 54 kg. V prodejně mi doporučily spoustu lyží do veliskoti nanejvýš 150 cm, mezi nimi byly i lyže http://www.elanskis.com/…-fusion.html , ze všech lyží co mi tam nabídli se mi nejvíce líbí. Ale otázkou je, zda pro mě nejsou až moc dobré, ale zase jsem slyšela že čím lepší lyže, tím jsou pokroky ve zdokonalování rychlejší…Dopo­ručili mi délku těchto lyží 152 cm. Chci se také zeptat co vlastně znamená tvrdost lyže…Co si o tom tedy myslíte, doporučili mi správně typ lyží, délku,…?

31.01.2012 10:44:43 #2 

rADEk

na ziskani pocitu lyze na hrane bych doporucil si na dva tri dny pujcit kratkou lyzi 130–150cm + kamarada co rezany oblouk jezdi nebo instruktora. Po te dal lyzovat na sve stavajici lyzi a zkouset.jde jen o to ziskat na kratkych lyzich pocit, jak to ma vypadat.

Demokracie je pěkná věc, ale jeden osvícený monarcha by byl pro tuto zemi požehnáním.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy