Domů Diskuze neviditelné (ke všem modulům) [Diskuze k článku]: TROCHU ŽIVOTA KRÁLOVNO

[Diskuze k článku]: TROCHU ŽIVOTA KRÁLOVNO

23.01.2008 19:05:25 #1 

administrator

Šárka Záhrobská dospěla a komunikaci s médii si bezpečně obhospodařuje sama. Je věcná a korektní. Což je dobře. Když mladičká celebrita, nejčastěji ze šoubyznysu, pronásledovaná médii a dotazovaná na kdeco, propadne představě, že má ke všemu co říci, vznikají i pěkné trapasy.

Odkaz na článek

28.02.2008 04:34:07 #2 

administrator

(H.hugo, ) Sarku znam jen staticky z fotek, ale myslim ze vim co mel Ivan na mysli a souhlasim s nim. Na druhou stranu Sarka je hvezda sportovni a ne medialni a muze si dovoli luxus byt sama sebou; to usmev nakonec vylucovat nemusi tak proc to prece jenom neroztahnout od ucha k uchu?

24.10.2008 10:04:56 #3 

administrator

(Jan Starý, ) Jednou jsem se s Šárkou setkal na autogramiádě. Dokonce jsem jí poprosil, jestli by mi neukázala medaili… v pohodě se usmála, zašátrala v kabelce a podala mi jí. Pak společné foto, podpis a já si z toho odnesl fajn zážitek. Myslím si tedy, že to je určitě fajn holka a to, že se na každého nesměje je jen důkaz toho, že je stále svá a stoprocentně se soustředí na svou práci. Bude lepší, když se smát nebude, než kdybych poznal nějaký strojený úsměv, který by měl k upřímnosti daleko. Americké „keep smiling“ nesnáším… (i když je fakt, že v byznysu funguje) H.

11.12.2008 16:11:27 #4 

administrator

(komarek, kkomarek-svetamybos.cz) Mily pane Sosno, neznamena, ze kdyz to delali ostatni, ze to musi delat i Sarka a vubec to jiz neznamena ze to bylo dobre. Pane Sosno respektujte osobnosti a nesnazte se je predelavat potazmo si myslet a treba i tento postoj ukazuje jak pomijejci je zajem a jake zkusenosti s nim mohou byt. Zahrobska je novy prototyp vrcholove hvezdy ktera sla uplne jinou cestou-nelehkou-a je velmi sympaticke ze si zachovava svou tvar. Cvicenych opic jsme zazili dost.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy