[Diskuze k článku]: WILD CAT – SPORTOVNÍ ČASOPIS PRO HOLKY
04.06.2009 15:07:46 #1
Dozrála doba představit vám první divou kočku, časopis určený především ženám, které mají rády sport v jeho outdoorových podobách. Naše vydavatelství bylo dlouhou dobu specializované na zimní lyžařské sporty, čehož jsou dokladem vám dobře známé tituly SNOW, NORDIC a FREESKI. Nový celoroční časopis WILD CAT je prvním naším krokem do letních aktivit.
04.06.2009 17:10:58 #2
(Reina Sofia, dkverunka@centrum.cz) Ahojte, autoři tohoto nápadu. Už se moc těším až se budu moci začíst do řádků WILD CAT (DIVOKÉ KOČKY). Jsem si jista, že kromě čtení bude časopis o krásných fotkách a tipech. Obálka vypádá krásně! Díky vaše divoká kočička Reina:)
17.06.2009 12:25:54 #3
(kumestrol, kumestrol@freeskiing.cz)
Zdar! Ja jsem pro, udelat i pro nas poradne chlapy casopis. Co treba „DIVOKE
PRASE“
. To by bylo
super
. Jinak samozrejme
gratuluji a preji devucham dobre pocteni a pokoukani
; divoke prase Kum.
31.07.2009 23:07:42 #4
(Simona k, simonakratka@atlas.cz) Ahoj, jaké máte kdo zkušenosti se skákacími botami? Dostala jsem od přítele jako dárek k narozeninám poukázku na hodiny s profesionálním učitelem , který mě naučí na skákacích botech, těším se moc, ale nevím co od toho čekat. Jinak koho by to zaujalo a chtěl někoho obdarovat tak, jako přítel mě, tak nabídku najde na zlutaraketa.cz. Mějte se a dík za odpověď
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.