Rozbor videa - Sagi
16.03.2012 16:10:18 #1
Zdravím všechny zdejší příznivce lyžování,
zakládám nové vlákno pro hodnocení mých jízd, aby se dalo i zpětně vše dobře dohledat. Zároveň bych se rád v krátkosti podělil o jednu zkušenost ohledně rozboru mé jízdy, kterou jsem zde na fórum umístil s prosbou o její zhodnocení a věcné rady. Ochota a chuť některých mě mile překvapila a proto ještě jednou děkuji. Přesto mi však vrtala hlavou jedna věc, a sice proč nepřispěl Milan Trnka alias mski, zde na fóru tolik zmiňovaný, uznávaný, nenáviděný. Z toho důvodu se ve mně sebrala poslední odvaha a já poslal panu Trnkovi e-mail s žádostí o jeho názor. Byl jsem připraven na cokoli, ale to z jakým přístupem pan Trnka vyrukoval, mě uklidnilo a nadchlo zároveň. Jízdu rozebral do posledního detailu (v rámci kvality videa), popsal příčiny chyb a návod pro jejich odstranění, vše s klidem, nadhledem a slušně. I proto mám nyní další motivaci se zlepšovat, i když to bude cesta dlouhá. Toť vše. Hezký den přeji všem. Sagi
16.03.2012 22:36:14 #2
>> #1, Sagi, 16. 03. 2012 16:10:18
Sagi cau.
Poprosim Ta ,posli svoje videa aj nejakym instruktorom lyzovania.
To len preto,aby si mal moznost porovnat o com pise Mski, a o com ti ostatni ktori sa podujmu hodnotit.
Tak si najlepsie urobis nazor na kvalitu a uroven rozpitvania a rad.
Tvojou velkou vyhodou je,ze Ty s tvojimi lyziarskymi schopnostami,si schopny jednotlive rady porovnet a odskusat na sebe na svahu.
Som zvedavy,ako to potom pre seba vyhodnotis.
Prosimta,ak to bude mozne ,mozes mi sukromne to co Ti poslal Milan preposlat?
cau Harry
22.03.2012 08:05:14 #3
>> #1, Sagi, 16. 03. 2012 16:10:18
Ahoj Sagi, keďže som sa nedočkal videí Teba a Kuba tu na fóre, tiež by som sa pripojil k Harryho žiadosti o súkromné preposlanie jednak videí a jednak komentárov od Milana (ak to nie je problém). Je skoro koniec sezóny a predpokladám, že ste s Kubom túto sezónu pilne trénovali (a ak ste nainvestovali, tak aj v tyčiach), rád by som videl, čo sa Vám podarilo vyjazdiť…Vďaka
28.03.2012 14:41:21 #4
>> #3, Ičes, 22. 03. 2012 08:05:14
Ahoj Ičes, omlouvám se, nebylo kdy točit, resp.podmínky nevyhovující. Upřímně jsem na svahu letos moc nepobyl. Od videí z lednového Livigna, které zde byly uvedeny uplynulo již pár chvil a já najezdil cca.10hodin, hrůza. Nicméně se blíží poslední lyžování v Itálii i s Kubou, tak pevně věřím v dobrý podklad a počasí pro nespočet videí. Díky za tvůj zájem a dej aktuální video. Sagi
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.