Rozbor videa - Sagi

16.03.2012 16:10:18 #1 

Sagi

Zdravím všechny zdejší příznivce lyžování,

zakládám nové vlákno pro hodnocení mých jízd, aby se dalo i zpětně vše dobře dohledat. Zároveň bych se rád v krátkosti podělil o jednu zkušenost ohledně rozboru mé jízdy, kterou jsem zde na fórum umístil s prosbou o její zhodnocení a věcné rady. Ochota a chuť některých mě mile překvapila a proto ještě jednou děkuji. Přesto mi však vrtala hlavou jedna věc, a sice proč nepřispěl Milan Trnka alias mski, zde na fóru tolik zmiňovaný, uznávaný, nenáviděný. Z toho důvodu se ve mně sebrala poslední odvaha a já poslal panu Trnkovi e-mail s žádostí o jeho názor. Byl jsem připraven na cokoli, ale to z jakým přístupem pan Trnka vyrukoval, mě uklidnilo a nadchlo zároveň. Jízdu rozebral do posledního detailu (v rámci kvality videa), popsal příčiny chyb a návod pro jejich odstranění, vše s klidem, nadhledem a slušně. I proto mám nyní další motivaci se zlepšovat, i když to bude cesta dlouhá. Toť vše. Hezký den přeji všem. Sagi

16.03.2012 22:36:14 #2 

Harry žena

>> #1, Sagi, 16. 03. 2012 16:10:18

Sagi cau.

Poprosim Ta ,posli svoje videa aj nejakym instruktorom lyzovania.

To len preto,aby si mal moznost porovnat o com pise Mski, a o com ti ostatni ktori sa podujmu hodnotit.

Tak si najlepsie urobis nazor na kvalitu a uroven rozpitvania a rad.

Tvojou velkou vyhodou je,ze Ty s tvojimi lyziarskymi schopnostami,si schopny jednotlive rady porovnet a odskusat na sebe na svahu.

Som zvedavy,ako to potom pre seba vyhodnotis.

Prosimta,ak to bude mozne ,mozes mi sukromne to co Ti poslal Milan preposlat?

cau Harry

Teoria je, ked nic nefunguje,ale kazdy vie preco. Prax je, ked vsetko funguje,ale nikto nevie preco. Ja som spojil teoriu s praxou,nic nefunguje a nikto nevie preco.

22.03.2012 08:05:14 #3 

Ičes

>> #1, Sagi, 16. 03. 2012 16:10:18

Ahoj Sagi, keďže som sa nedočkal videí Teba a Kuba tu na fóre, tiež by som sa pripojil k Harryho žiadosti o súkromné preposlanie jednak videí a jednak komentárov od Milana (ak to nie je problém). Je skoro koniec sezóny a predpokladám, že ste s Kubom túto sezónu pilne trénovali (a ak ste nainvestovali, tak aj v tyčiach), rád by som videl, čo sa Vám podarilo vyjazdiť…Vďaka

Cielene sa prepracovávam k lepšiemu štartovému číslu

28.03.2012 14:41:21 #4 

Sagi

>> #3, Ičes, 22. 03. 2012 08:05:14

Ahoj Ičes, omlouvám se, nebylo kdy točit, resp.podmínky nevyhovující. Upřímně jsem na svahu letos moc nepobyl. Od videí z lednového Livigna, které zde byly uvedeny uplynulo již pár chvil a já najezdil cca.10hodin, hrůza. Nicméně se blíží poslední lyžování v Itálii i s Kubou, tak pevně věřím v dobrý podklad a počasí pro nespočet videí. Díky za tvůj zájem a dej aktuální video. Sagi

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy