27.04.2012 08:19:18 #1
Vážení lyžaři, chtěl bych se podělit o neblahou zkušenost pseudopodnikatelů ve skiareálu Mosty u Jablůnkova. Asi z nich nic nedostanu, tak Vás alespoň upozorním na jejich šlendrián. V únoru jsem navštívil jejich areál a na vleku „B“ si zamazal 2 měsíce nové kalhoty nevídaným způsobem již po dvou jízdách. Po krátké telefonické diskusi s provozovatelem a pokladní, mi sdělili že o problému vědí a vyskytuje se nejčastěji při oblevě – stéká mazací prostředek po tyči pomy až na talíř. Zároveň mi navrhli zaplacení nákladů za čistírnu. Souhlasil jsem, přišlo mi to rozunmé a v tu dobu byli šlušní, ale všeho dočasu. Následně jsem nechal kalhoty vyčistit v čistírně, šlo to jen z části – mazut se špatně čistí, a napsal jak to vypadá s úhradou škody. Po krátkém vyšetřování „paní chytré“ kde a jak jsem nakoupil kalhoty, mimo jiné vy vytknula, že jsem je nekoupil u značkového prodejce – neměl jsem pokladní lístek , ale jen paragon. Mi oznámila, že nezaplatí nic. No, k na s… Mimo jiné, mi kolega z Jablůnkova sdělil, že o znečišťování kalhot „na starém vleku“ tam ví celé okolí?! „Paní chytrá“ spoléhá, asi jako ostatní pseudopodnikatelé, že se asi nebudu pár korun soudit a kašle na mě. Možná nejsem důsledný, ale abych si s každým idiotem zkracoval život tady asi nejsem!! Teď ani nevím jestli jsem udělal chybu nákupem nových kalhot a k tomu světlých v našich krajích nebo navštívil areál darebáků!!
Skol a hodně štěstí na vlecích…
27.04.2012 09:21:36 #2
V Mostech jsem už chvíli nebyl jezdit, ale na Bílé při jarním
ježdění také kape z lanovky rozpuštěný mazut
Na bundě mám černé kaňky (nevadí mi to)
Neřeš to, důležité je jestli sis dobře zalyžoval
Když vjedeš s Africou do terénu tak si také zastříkáš gatě a půjdeš
to někam reklamovat … ??
Hezky si teď užij motorku
27.04.2012 13:56:27 #3
>> #2, PetrAT, 27. 04. 2012 09:21:36 No na kapání jsem si zvyknul a není tak vidět. Mít černý zadek jako prase je na mě příliš. Takhle se nazamažu ani na motce a zadalší hlína jde umýt…;-) Kdyby na pokladně na toto upozorňovali, tak bych nic proti neměl. V autobuse taky nepředpokládáš, že se zasviníš… Bílá je o něčem jiným, se nedá srovnat. Jinak máš recht půjdu prohnat „kačenu“, ale až po víkendové rozlučce v Soeldenu:-P
28.04.2012 00:01:37 #4
>> #3, Africatwin, 27. 04. 2012 13:56:27
V Mostech bydlí dobrý advokát Vlastík Bureš. Pokud nedělá zrovna pro ty provozovatele vleku, zřejmě bys přes něho z těch provozovatelů něco vyrazil. Ono ani tak nejde o ty kalhoty, ale o to, že je třeba napadne s tím něco udělat. Bude to taková služba pro ty co tam lyžují.
29.04.2012 10:15:06 #5
>> #4, Navvy, 28. 04. 2012 00:01:37 Advokát je dobrý nápad, ale aj drahé riešenie. Neviem či by sa to vzhľadom k hodnote nohavíc opatilo. Všeobecne je to možné riešiť žalobou na súd v občiansko-právnom konaní. V prípade ak by sa spojili viacerí poškodení a škoda by bola väčšia to by bolo iné kafe. V tom prípade, by sa oplatil aj advokát.
29.04.2012 11:46:23 #6
>> #1, Africatwin, 27. 04. 2012 08:19:18
Ahoj.
Kedze ja som uz dospely chlap,/aspon dufam/, napisem Ti ako som to vyriesil ja.
U nas je tu podobny problem.Kedze sa velmi dobre poznam s majitelmi,viem ze ich problem s nicenim kalhot sere,ale nedokazu s tym nic urobit.
Tak som pochopil,ze si musim vybrat.Bud tam prestat chodit,alebo si kupit cierne nohavice.Aby ten bordel na mne nebol tak vidiet.
Neviem ako sa rozhodnes Ty,ja som sa uz rozhodol.Kto ma pozna,tak vie ako.
Caute Harry.
PS. Vidno ze nie si hlupy,dobre Ti radia aj chalani.Pouc sa tak ako ja, moc nespekuluj aj ked Ta to sere,lebo za cenu ktoru mozno za svoje poucenie zaplatis,si budes moct kupit tych nohavic desat.
30.04.2012 00:03:47 #7
>> #3,
Africatwin, 27. 04. 2012 13:56:27
Někde jsem našel, že na sezonu 2013/2014 by měla být v Mostech hotová
sedačka
Nemáš k tomu nějakou informaci?
02.05.2012 21:07:32 #9
>> #1,
Africatwin, 27. 04. 2012 08:19:18
kdybys to neuhrál na ten flíček na kalhotech, tak to zkus třeba nějak
takto
http://magazin.atlas.sk/…/793570.html
To je neskutečné
03.05.2012 19:01:47 #10
>> #9, PetrAT, 02. 05. 2012 21:07:32
To je dost dobrý. Jsou tací, co vyhazují peníze za modré pilulky, přitom se stačí projet na BMW!
Až se někdy uvidíme, připomeň se mi. Mám ještě jednu zajímavou historku s reklamací, ale ta bohužel není ke zveřejnění. To jí ale nijak neubírá na zábavnosti.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.