"Zimní inspektor"
30.11.2012 08:50:08 #1
aneb jak udělat z prdu tučnou kuličku
Zle, matičko, zle: „Nova chystá Zimního inspektora, obdobu letního hodnocení českých kempů“, viz
http://www.digizone.cz/…skych-kempu/#…
Párkrát v létě jsem toho jejich inspektora Prázdninového zahlédl. Trochu dojmologie z kempu zvládne i absolvent základní školy, no rocket science. Soudě podle pořadu, podle charakteru TV Nova (a to nejsem ten, kdo ji zásadně jen fackuje, svoje místo v mediální krajině má) a Televizních novin i podle úrovně panáčkujích redaktůrků bude ten Zimní plytká opičárna. Jenže při stále značně vysoké sledovanosti relace už aby se střediska třásla, že je samozvaný kritik osolí. Nebo možná spíš začala vymýšlet, jak si zajistit recenzi příznivou a tím i nezaplatitelnou reklamu?
Abych ale neosočoval předem: strach z toho, že je v nejsledovanějším televizním pořadu zkritizují (pokud by opravdu fungoval jako férové hodnocení, což je možná v případě tohoto média protimluv), by leckterému provozovateli rozhodně neškodil.
„Byznysnápad“ je to ale velmi dobrý. Se značkou jako Nova a TN se holt dají dělat věci…
13.01.2013 23:35:03 #3
>> #2, fischerbl, 13. 01. 2013 13:03:28
Díky za rešerši.
Viděl jsem Klínovec a Hlinsko. Moje úvodní skepse se potvrdila. Komerční média tak prostě fungují. U nich to jaksi patří k věci a informovaného nepřekvapí.
Někde se otřeli o WC = záchody. Kdyby v tom chtěli být důslední, Skiareál Špindl se svými letitými srátky/chcátky na Hromovce by musel přijít do pekla.
Ale od Novy a podobných přece nebudeme čekat nic lepšího. Občasné excesy základní směřování nevytrhnou. Aspoň se nepřetvařujou a netváří veřejnoprávně. Od štětky za peníze taky nikdo nečeká lásku.
21.01.2013 08:04:58 #4
zdravim, natrafil som na jeden odkaz na inom fore, dam ho aj sem: http://veronikaremisova.blog.sme.sk/…Rakuska.html?…
je to nielen o bezkach
21.01.2013 09:26:10 #5
Jak praví klasik: „vždycky se něco najde“. A výhradně na tom je tenhle byznysmodel postavený. Cílová skupina (ta výrazně početnější, tzv. „neinformovaní“) diváků u TV nečeká na informace, jak perfektně upravené jsou svahy, ale právě na zděšené „ale ty toalety! jsem se bál sáhnout na kliku!“ = Máňo, v telce říkali že ve Špindlu (kdekoli) je to humus tak je to pravda, hurá nazdar.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.