14.01.2013 09:58:14 #1
Ahoj,
poradíte někdo, kam na lyže s dětmi 4 a 2 roky?Starší syn se na lyže postaví a druhý tak na sáňe :)Jde mi o to, jestli máte někdo zkušenosti se střediskem,kde je to opravdu pro tak malé děti uzpůsobené-dětské parky, jezdící koberce,prolézačky atd a zároveň v bezprostřední blízkosti ubytování..díky.
14.01.2013 10:59:28 #2
>> #1, alex76, 14. 01. 2013 09:58:14
Harrachov, školka B+B. Nemají sice koberec, ale ten je stejně dle mého moc zjednodušující uděladlo. Dělají to tuším už 40 let a dle mého metodicky dobře. Moje obě děti se tam naučily za týden. Oproti Telnici, kterou mám za bukem, jsou nesrovnatelně lepší a levnější. Mají i bydlení, není to bůhvíjaký komfort, ale čtyři zimy jsme tam strávili pár týdnů.
14.01.2013 11:45:22 #3
>> #2, Oski, 14. 01. 2013 10:59:28
Díky za odpověď,myslel jsem někde Rakousku…
14.01.2013 12:03:58 #4
>> #3, alex76, 14. 01. 2013 11:45:22 Nyní řeším to stejné. Chci se vyhnout větším střediskům ( naplněnost, cena skipasu, jelikož se čtyřletou dcerou toho až tak moc nenalyžuji ). Mám rád Salzbursko, tak jsem hledal především tam. Nejvíce se mi líbí Gaissau-Hintersee. Mimo hlavní sezonu mají od pondělí do čtvrtka akci na skipasy pro dospělé 24E. Středisko cca 40km sjezdovek. Dál se mi líbí Eben im Pongau – malé, pro rodiny za rozumnou cenu. Je to navíc kousek do Flachau nebo Zauchense ( v případě odtržení se na jeden den od rodiny ) – zde asi větší výběr ubytování. Honza
16.01.2013 13:20:12 #6
Nám se líbí v Bad Gasteinu (Salzbursko), protože máme malé děti a mají tam právě dobré terény pro tyhle caparty – koberce i dětské vnitřní herny, kam si můžou jít hrát, když jim je zima. To středisko se jmenuje Angertal (http://www.skigastein.com/…astipark.jpg) a je asi 7km od Bad Gasteinu. Vleky jsou pro děti do 6 let zdarma, takže chodíme vedle koberce a děti se vezou. Dokonce jsme našli v Dorfgasteinu (15km od Bad Gasteinu) lyžařskou školu, ve které dceru naučili pěkně lyžovat, i když neumí německy a stálo to asi 45EUR na celý den. Oproti těm penězům, které jsme dali za předchozí individuální hodiny, byl vidět pokrok už za ten jeden den. Kdybys chtěl víc informací, tak se klidně ozvi, všechny kontakty mám na stránce www.apartmany-rakousko.cz a je tam i popsaná celá lyžařská oblast Bad Gastein.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.