[Skipasomat]: Velký profesionální servis lyží v HAPPY SPORT Modřany: Lyžaři pozor! Profesionální servis lyží na švýcarských automatech MONTANA jen za 299 Kč! HAPPY SPORT nabízí jedinečnou možnost dopřát Vašim lyžím luxusní péči se slevou 50 %
18.01.2013 20:33:16
Zdravím příznivce sněhu.
Tuto slevu nelze uplatnit, protože v Happysportu požadují nejen kupon z tohoto webu , ale ještě z časopisu SNOW , který již není v prodeji. Tedy závěr:
J E TO P O D V O D – nic nedostanete !!!!!!!!!!!!
18.01.2013 20:45:02
Dnes jsem odnesl lyze do Happy sportu v Modranech a mladik v servisu na vouchery nechapave koukal a ze az budu lyze vyzvedavat,tak mam prinest radeji kupon z casopisu.Nechapu proc mam nosit jeste neco z casopisu,kdyz tyto vouchery je nutne zakoupit(nejsou zadarmo)nebo se proste personal zmylil a pro lyze muzu jit bez obav pouze s vouchery.Ma nekdo podobnou zkusenost?
19.01.2013 14:03:09
V tomto případě půjde o neinformovanost konkrétního pracovníka Happy Sportu – ke koupené slevě ze Skipasomatu časopis nepotřebujete. Kdyby byl problém, ozvěte se prosím na telefonní linku 775 My SNOW nebo skipasomat@snow.cz. Druhou variantou akce je kupón z časopisu, a proto zřejmě k nedorozumění došlo.
V každém případě za uplatnění slevy ručíme, takže i v případě pochybení pracovníka Happy Sportu nás prosím informujte (až do včerejška se problém nevyskytl).
Díky za pochopení a omlouváme se za případné komplikace!
21.01.2013 19:39:56
Dobrý den,
jsem rád, že mohu opravit svůj dřívější nespokojený příspěvek. Dne 19.1. jsem zavolal na uvedenou tel. linku a ochotná paní mi sdělila,že se musí jednat o omyl a že mi dá zprávu.
Za 2 hodiny mi volala zpět, že si situaci s prcovníky Happysportu vysvětlili a že by mělo být již OK. Tedy pro servis je potřeba pouze kupon z tohoto webu (ne z časopisu)
Dne 19.1 večer jsem navštívil opět servis v Modřanech a již proběhlo vše jak má. SERVIS byl proveden za 300,–
23.01.2013 23:53:55
07.03.2013 15:35:53 #2
Dobrý den, výměna je možná, ale je to celkem komplikované. Zkuste prosím kontaktovat přímo Happy Sport v Modřanech, jestli by nepřijali Váš kupon. Pokud to nepůjde, dejte nám vědět, vystavíme Vám nový kupón.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.