Atomic Beta Race GS11.22
26.02.2013 15:54:25 #1
Ahojte,
rozhodol som sa zalozit toto vlakno, pretoze som pred nedavnom ziskal tieto lyze a zaujimal by ma Vas nazor, pripadne skusenosti a vobec len tak o kategorii tychto lyzi poklabosit.
Mam konkretne Beta Race GS11.22 169cm R16 titanium power channels, konstrukcia B4, aero speed (asi 2003, foto-priloha) , co je celkom zvlastne, lebo R16 na GS si trochu protireci a zaroven som nikde tuto lyzu nenasiel, GS11.21 169/R16 v dobovych katalogoch nie je, juniorske lyze maju parametre ine a dospelacke su zase aj v dlzkach aj radiusoch vyssie. Geometriu by som musel mrknut, v pripade zaujmu dodam.
Je to samozrejme starsia lyza, ktora je uz urcite technologicky prekonana, ale pre mna to bol priam revolucny skok, kedze som pred tym lyzoval na kdecom a lyziarsku techniku som nijak zvlast neriesil.
S touto lyzou som zistil ze vlastne lyzovat neviem a moja kondicna priprava tiez kapanek pokrivkava, co ma prinutilo na sebe zamakat, ako technicky tak aj fyzicky. Technicky hlavne preto, lebo stat na nich priam zvadza k rychlej jazde, kedy nie je problem (pre mna) neuveritelne letiet v tiahlych oblukoch s pocitom stability a istoty, ale ja som vedel ze na to niesom dostatocne pripraveny a koledujem si o maler.
Teraz s odstupom casu hodnotim, ze ma tato lyza vlastne prinutila naucit sa lyzovat (co stale neskoncilo) a zaroven som si ju velmi oblubil, preto toto vlakno.
Pocul som ze zivotnost tejto konstrukcie je obmedzena, ja som ale nastastie obdrzal takmer nejazdeny par s viazanim Centro 412 (uz mimo problemovej serie), tak snad este chvilu vydrzia.
Aky je teda Vas nazor na tuto lyzu, mate s nou nejake skusenosti? Ake su Vase subjektivne objektivne nazory?
06.03.2013 10:26:19 #2
Zaujimave, podla dobovych stranok Atomic (2002), ako aj starych cisel SNOW (02/2002) sa GS:11.21 mala vyrabat v dlzkach od 171cm s R>21m Ja mam ale 169cm R16m, vzhlad, ako aj podlozka sedi, podla Atomic tam ale bolo viazanie Race614, ja mam Centro412
Najblizsie je parametrami GS:9.21 ta ale bola v dlzkach 160,170,180,190 ma inu podlozku a R16 az pri 180cm, ako aj power channels ma Carbon, nie Titanium, takze tiez vedla.
Tak ja fakt neviem co za GS:11.21 mam
inak moja geometria je 105–66–95
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.