Atomic Double Deck

09.03.2008 02:18:38 #1 

administrator

(ivan, ) Právě jsem do redakce poslal onsnow-recenzi těchto dvou novinek. Nějaký píár o nich zřejmě vyšel v posledním SNOW, popis od esosportu je na skinetu. Takže sledujte zde články nebo blog. Špička a patka, které se při zatížení „rozjedou“ a rozšíří, tady ještě nebyly. Výsledek je kupodivu lepší, než by inovační skeptik čekal a než jsem po první jízdě měl za to.

10.03.2008 10:26:35 #2 

administrator

(Luboš/SNOW.CZ, ) Ivanovy zkušenosti visí formou článku (http://snow.cz/…ing/425.html) tady na webu.

10.03.2008 21:45:51 #3 

administrator

(ivan, ) Tedy Luboši, pro smrt si tě nepošlu, to bych byl mrtvej už zejtra… Díky, že jsi tak rychlý. Jestli dneska neusnu, pošlu ještě maličké doplnění, uvidíme, jestli to k publikovanému přilepit, nebo nějak zakomponovat. Dneska ráno jsem na docela umrzlém opět pojezdil oba modely a nemám důvod něco měnit. Logicky byla vděčná hlavně Vario Flex. Dobře drží (však taky ty dvě vrstvy na sobě vytvářejí ve střední části lyže bytelný nosník) a na délku pouhých 172 cm velice pěkně vedou i v dost vysoké rychlosti. VarioCut je v takových podmínkách trochu zbytečně „krátká“. Na rovné pistě vlastně ani propagované zkrácení radiusu docílit nejde: ta špička se nemá o co opřít, aby se „rozevřela“, a pouhým tlakem do špičky (ač jsem se cvičně snažil o skoro historický závěs) to na rovném zařídit nelze.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.

Komerční tipy